Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magyarországról is licitálhatunk használt Bobcat homlokrakodókra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2018. június 28. 15:50
Magyarországról is licitálhatunk használt Bobcat homlokrakodókra
A Mascus nevű nemzetközi aukciós portálon olyan használt gépeket találunk, amelyek máshol nem elérhetők

Használt személygépjárművet szinte azonnal lehet találni, hiszen számtalan portál foglalkozik ezek adás-vételével vagy aukciójával. A Mascus nevű nemzetközi aukciós oldal nemrégiben jelent meg Magyarországon. Ez az új, forradalmi portál az egyik legdinamikusabban fejlődő weboldalak egyike, havonta ugyanis több mint 3,35 millió látogatóval büszkélkedhet. Az oldal annak köszönheti népszerűségét, hogy olyan használt gépeket, járműveket és eszközöket találunk rajta, amelyek máshol nem elérhetők. Ráadásul mindezt aukciós formában, nemzetközi szinten kínálják nekünk.

 

 

A Mascus.hu Magyarországra is elhozta az építőipari gépek aukciójának lehetőségét!

A Mascus.hu kimondottan az építőipari gépekre, mezőgazdasági eszközökre, targoncákra, erdészeti gépekre, haszongépjárművekre és más nagy járművekre specializálódott aukciós portál. A már harmincnyolc nyelven elérhető oldal a világ legnépszerűbb portálja ebben a témakörben.

A felületen jelenleg több mint 400 ezer aukció várja érvényes licitjeit a világ minden tájáról. A vásárlók döntését segíti, hogy a portálon elérhető egy műszaki leírásokat és kézikönyveket tartalmazó adatbázis, ahol már csaknem 105 ezer dokumentum közül válogathatunk.

 

Licitáljunk Bobcatre, csak néhány kattintás az egész!

A Mascus oldalon rendkívül egyszerűen licitálhatunk egy Bobcatre. Először egy gyors regisztráción kell átesnünk, majd a Használt eszközök menüpont alatt kell kiválasztanunk az építőipari gépeket. Ezalatt pedig már gyorsan megtalálhatjuk a célkategóriánkat: a homlokrakodókat, azaz a Bobcateket.

A Bobcat kategórián belül kompaktrakodókat, mini homlokrakodókat, gumikerekes homlokrakodókat és lánctalpas homlokrakodókat is találunk. A listát szűrhetjük alkategóriára, modellre, árra, gyártási évre vagy ország szerint is. Az egyes adatlapokon pedig további információkat, műszaki adatokat és képeket találunk a kiszemelt Bobcatről.

 

 

 

Bobcat homlokrakodók a világ minden tájáról

A homlokrakodók listái szerte a világból, többféle helyszínről származnak. Nemcsak Európából, de Amerikából és Ázsiából is importálhatunk Bobcatet, rendkívül kedvező áron.

Azonban nem muszáj ilyen messzire utaznunk egy homlokrakodóért, hiszen magyarországi kínálatot is tartalmaz a találati lista. A legnépszerűbb Bobcateket kínáló országok egyébként az Egyesült Államok, Kanada, Finnország, Németország, Hollandia, Olaszország, Dánia és Kína. A különböző országokban található gépek olyan híres és népszerű modelleket is tartalmaznak, mint az S130, a T590, az S185, az S70 és az S650.

Összesen több mint 500 Bobcat közül válogathatunk kedvünkre, hogy megtaláljuk az építőipari munkálatainkhoz leginkább passzoló darabot. Ha mégsem sikerülne megtalálni az ideális járművet, akkor lehetőségünk van gépkereső hirdetés feladására is.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)