Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán lép színpadra a Kelemen Quartet

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2018. június 13. 13:00
Gyulán lép színpadra a Kelemen Quartet
Programajánló

Június 23-án, szombaton 19 órától a Kelemen Quartet ad komolyzenei koncertet a kamarateremben

Forrás: Cidim.it

Vigadó

Június 15-én, pénteken 20 órától Nedró János néptáncpedagógus vezetésével táncházat tartanak. A programon a Rozsdamaró zenekar húzza a talpalávalót. A belépés díjtalan.

Kamaraterem

Június 23-án, szombaton 19 órától a Kelemen Quartet ad komolyzenei koncertet. A belépőjegy 1900 Ft. Június 28-án, csütörtökön 19 órától Lackfi János Hinták című drámáját állítja színpadra a Zsámbéki Színház. Az előadás szereplői: Peremartoni Krisztina és Soltész Bözse, a darabot Galgóczy Judit rendezte. A jegyár 1800 forint.

Rondella

A 2018-as futballvilágbajnokságot június 14. és július 15. között rendezik meg Oroszországban. A világ egyik legjelentősebb, legizgalmasabb sporteseményét egy 3×4 méteres LED-falon kivetítve szurkolhatjuk végig a Rondellánál. A kiemelt mérkőzéseket szakértői beszélgetések kísérik, de lesz góltotó, csocsóbajnokság és tizenegyesrúgó verseny is. A júniusi közvetítések: június 14. (csütörtök) 17.00 Oroszország–Szaúd-Arábia, június 15. (péntek) 20.00 Portugália–Spanyolország, június 17. (vasárnap) 20.00 Brazília–Svájc, június 21. (csütörtök) 20.00 Argentína–Horvátország, június 23. (szombat) 20.00 Németország–Svédország, június 28. (csütörtök) 20.00 Anglia–Belgium.

Kohán Képtár

Június 14-én, csütörtökön 17 órától Emlékezet és elvágyódás címmel nyílik kiállítás Hunya Gábor gyűjteményéből. A tárlatot Háy János író nyitja meg. A kiállítás helyszínéül szolgál még a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont Török tornya (Gyula, Kossuth u. 15.), egy művet pedig Gyulán, a Szent Miklós park 1. szám előtt mutatnak be. Az alkotások október 7-ig tekinthetők meg.

Pándy-galéria

Orosz Istvánné Fények és árnyak, színek és formák című fotókiállítása június végéig tekinthető meg.

Múzeumok Éjszakája

Gyula kulturális intézményei is csatlakoznak a Múzeumok Éjszakája országos rendezvénysorozathoz. Június 23-án, szombaton kedvezményes belépőkkel látogatható a Kohán Képtár, az Erkel Ferenc Emlékház, a Ladics-ház, a vár és a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont. Tárlatvezetésekkel, filmvetítésekkel, táncbemutatókkal, kosztümös élményfotózással, koncerttel és még számos különleges programmal várják az érdeklődőket. A rendezvény részletes programja itt olvasható.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)