Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Döntetlen az állás a testvérvárosi horgászcsatában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2018. május 25. 16:30
Döntetlen az állás a testvérvárosi horgászcsatában
Gyula város csapata nyerte a barátságos halfogó megmérettetést

Testvérvárosi horgászversenyt rendeztek a Munkácsy horgásztónál május 25-én, amelynek keretében Gyula és Arad városok képviselői mérték össze tudásukat. Az egész napos vízparti vetélkedést ebben az évben a gyulai önkormányzat csapata nyerte.  

A Gyula–Arad testvérvárosi horgászverseny résztvevői

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A tíz-tíz fővel startoló csapatok reggel nyolckor dobták be horgaikat, amelyek összesen több mint 90 kiló halat emeltek ki a vízből. Az első hal kifogásával Cséfai János büszkélkedhet, aki pár perccel a baráti kihívás kezdete után húzta ki zsákmányát.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Az aradi vezetésre álló versengés mostani fordulóját a hazai csapat nyerte, ezzel döntetlenre mentve a testvérvárosi horgászderbiket. A Kónya István, Vadi Gergő, Beliczai Balázs, dr. Boros Tamás, Dézsi János, Lengyel Géza, Tóth Tamás, Szabó Jenő, Daka Zsolt és Cséfai János alkotta fürdővárosi együttes 48,21 kilogrammal végzett az élen, az aradi vendégek 43,18 kilogrammnyi fogásával szemben.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Az egyéni első helyezett a tavaly is győztes Sima Gabriel (Arad) lett, aki 22,05 kilogramm halat húzott ki a vízből, a második Dézsi János (Gyula) 17,17 kilogrammal, a harmadik helyre Cséfai János (Gyula) ért oda, 13,35 kilogrammos összfogásával. A legnagyobb – 4,35 kilogrammos – halat Vadi Gergő fogta, a legsportszerűbb horgász kitüntetést pedig az aradi Szabó Mihály érdemelte ki.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)