Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kaszinóztak, énekeltek és evőversenyen is részt vehettek az implomosok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2018. május 25. 15:00
Kaszinóztak, énekeltek és evőversenyen is részt vehettek az implomosok
DÖK-napot tartottak az általános iskolában
Ahogy arról lapunk is beszámolt, az Implom József általános iskolában az elmúlt héten megtartott diákigazgató-választás és kampány a 8. a osztályosok és Nyárfádi Patrik győzelmével zárult. A szabályok értelmében ők rendezhették meg május 25-én a DÖK-napot, amelyen rengeteg szórakoztató programot találtak ki fiatalabb iskolatársaiknak.

a diákigazgató választást nyárfádi patrik (képünkön) és a 8. a osztály nyerte

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Az iskola rövid mandátumú igazgatójától a helyszínen megtudtuk, hogy ezen a napon nem volt tanítás, akadt azonban számos szórakoztató program: szépségszalon, sorverseny, labdarúgó-bajnokság, filmklub, és még homokvárépítő versennyel is készültek a diákoknak. A kreatívabbak sem maradtak ki a szórakozásból, ők járdarajzversenyen szórakozhattak, de zsinórlabda-bajnokságon is részt vehettek az iskolába járó fiúk és lányok.
 
Akik inkább az élvezeteknek hódoltak volna, azok evőversenyen falhattak chipset, gumicukrot, csokit és gofrit, de célbadobó és kötélhúzó versenyen is levezethették energiáikat a gyerekek.
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Nyárfádi Patrik azt is elmondta, hogy mik voltak a nap legnépszerűbb programjai.
 
– Nagyon szeretik a diákok a Mr. & Mrs. című páros vetélkedőt, de népszerű volt a Honfoglaló bajnokság is, és természetesen a számítógépes játékokat is nagyon élvezték – árulta el az iskola újdonsült diákigazgatója, aki azt is hozzátette, hogy érkezésünkkor éppen vízibomba-bajnokság zajlott, amelynek végén balett- és vívásbemutatóval is készültek a tanulóknak.
 
A félnapos, diákoknak szóló rendezvény egyik legnépszerűbb programja a kaszinó volt, ahol társasjátékokkal kapcsolódhattak ki a legkisebbek, mellette karaokeversenyt és Activityt is rendeztek az arra vállalkozóknak.
 
– A DÖK-nap idén is az egyik kedvenc napunk volt az évben – mondták a kameráknak pózoló negyedikesek.
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)