Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Jön a gyereknap! Díjat kapott a gyulai nyomda munkatársa! Bay a díszteremben!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2018. május 25. 14:30
Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Jön a gyereknap! Díjat kapott a gyulai nyomda munkatársa! Bay a díszteremben!
Lapunk ajánlott minden gyulainak, minden héten, s recept nélkül is kapható

A friss Gyulai Hírlapban többek között beszámolunk arról, hogy a városháza arcképcsarnokába kerül Bay Zoltán portréja: a tudóst ábrázoló festményt május 28-án ünnepélyes keretek között avatják fel. Az eseményen előadást és rendhagyó fizikaórát is tartanak az érdeklődőknek. Címlapfotónk az európai elhízás elleni napon készült a gyulai piacon, ahová zöldség- és gyümölcskóstolóra várták a fürdővárosi óvodásokat. Heti lapszámunkban a vasárnapi gyereknap programjait is ismertetjük. Lesz „vadmotoros” felvonulás, ugrálóvár, óriás torta, és a Ghymes is koncertet ad a rendezvényen. Lapunkban emellett beszélgetést közlünk az év onkológusával, hírt adunk a Dürer Nyomda munkatársának elismeréséről és egy gyulai rablásról, valamint beszámolunk a Gyulai Várfürdő úszószakosztályának évzárójáról. Az újságból természetesen a sport, a jegyzet és az állandó rovatok sem hiányozhatnak.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

A Gyulai Hírlapot saját kézbesítőink viszik el az önök által megadott lakcímre hétről hétre. Előfizetőink már szerdán este kézbe vehetik és olvashatják a friss Gyulait! Az előfizetésnek más előnye is van, arról nem is beszélve, hogy előfizetve 33 forinttal olcsóbb egy lapszám. A Gyulai Hírlapra egy kerek esztendőre csupán 3500 forintért fizethet elő. Lapunk ajándéknak sem utolsó! Ha az előfizetéssel kapcsolatosan kérdése lenne, hívja Csepregi Brigittát a 06-30-627-6889-es számon.

A Gyulai Hírlap legfrissebb száma 100 forintért megvásárolható szerkesztőségünkben (Gyula, Városház utca 20.), illetve az alábbiakban felsorolt elárusítóhelyeken: Volt V Nővérek (Szent István u. 32.), Tópart ABC (Pósteleki út 22/a), Híd utcai élelmiszerbolt (Híd u. 4.), buszpályaudvari nonstop (Vásárhelyi Pál utca), Paradicsomi nonstop (Liliom köz), Gyulai Várfürdő, büfé (Várkert u. 1.), Kiss diszkont (Nagyváradi út 50.), Narancs ABC (Kazinczy út 1.), Kékszilva ABC (Dobozi út 14.), vasútállomás, újságos (Budrió 16. II/5.), Diófa ABC (Diófa u. 32.), Gabingo (Liliom köz), Élésker szupermarket (Kossuth Lajos tér 5.), Paradicsomi Élésker ABC (Temesvári út 173.), Budrió ABC (Béke sgt. 71.), Gyulavári COOP ABC (Széchenyi u. 53.), Nagyváradi úti COOP ABC (Nagyváradi út), Törökzugi COOP ABC (Budapest krt. 1.), piaci lottózó (Honvéd utca), Idesüss Pékség (Tomcsányi utca), IQ Könyvesbolt (Kossuth tér), Kossuth téri dohányboltBéke sgt.-i élelmiszerbolt (Béke sgt. 9–11.), kórházi újságos pavilonTörökzugi Kiss ABCtörökzugi dohányboltbuszpályaudvari újságos pavilon (Vásárhelyi P. u. 2.), Béke sgt.-i újságos (Béke sgt. 12.), MOL-kút (Csabai út 5.), Shell-kút (Vértanúk útja), Tesco (Csabai út), Interspar (Kétegyházi út).

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)