Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Első alkalommal rendeznek kézműves sörfesztivált Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2018. május 23. 13:00
Első alkalommal rendeznek kézműves sörfesztivált Gyulán
Programajánló

Június 7. és 10. között a várkertben rendezik meg az első kézműves sörfesztivált

Forrás: Eloben.hu

Művelődési központ

Holó Hóbel László képzőművész Árnyékok ösvényén című kiállítása június 3-ig látható. Június 1-jén, pénteken 19 órától Musicalvarázs címmel a Gyulai Erkel Ferenc Vegyeskar és a békéscsabai Bartók Béla Vegyeskar ad közös koncertet Perlaki Attila vezényletével. Szólót énekelnek: Nagy Szilvia és Ágoston Máté, az egri Gárdonyi Géza Színház színművészei. A hangversenyen közreműködik a Karácsony János katolikus általános iskola kamarakórusa és az 5. számú általános iskola gyermekkórusa. Zongorán kísér Gál Csaba művésztanár. Jegyár: 1990 Ft (elővételben), 2490 Ft (a helyszínen). Június 5-én, kedden 19 órától a Zsuzsi kisasszony című darabot mutatja be a Turay Ida Színház. Jegyár: 6000 Ft.

Göndöcs-kert

Május 27-én, vasárnap rendezik meg a városi gyereknapot. 14.40-kor „vadmotoros felvonulás” indul a várkertből a Göndöcs-kertbe. 15 órától Gyula Város Egyesített Óvodája táncműsort ad. 15.15-től a Calliope Színjátszó Kör A varázsló király című mesét, a Hahota Gyermek Színház pedig Ludas Matyi meséjét adja elő. 17 órától a Ghymes ad gyermekkoncertet. 18 órától osztják szét az 500 szeletes óriástortát. Az ingyenes rendezvényen egész nap ugrálóvár, népi körhinta, játszóház, jóga, torna, tűzoltó- és rendőrségi bemutató várja a gyerekeket.

Várkert

Június 7. és 10. között első alkalommal rendeznek Kézműves Sörfesztivált Gyulán. A kézműves sörök és a street food mellett könnyűzenei koncertek is színesítik az eseményt. A napijegy 1500 forint, a bérlet 4290 forint. Vasárnap a rendezvény ingyenesen látogatható.10 éves kor alatt a belépés díjtalan. A fesztivál részletes programja itt olvasható.

Díszterem

Május 28-án, hétfőn 10 órakor ünnepélyes keretek között avatják fel Bay Zoltán portréfestményét. Az ünnepségen a Bay Zoltán általános iskola diákjai adnak műsort. A megjelenteket Görgényi Ernő polgármester köszönti. Az eseményen Bársony István, a Magyar Tudományos Akadémia tagja tart előadást, majd Kincses József, a Magyar Honvédség 54. Veszprém légtérellenőrző ezred őrnagya mond beszédet. Ferencz Orsolya űrkutató előadását követően Márki-Zay Lajos csillagász rendhagyó fizikaórájával zárul a program.

Gyulai Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola

Május 26-án, szombaton 16.30-tól Mahovics Tamás néptáncpedagógus vezetésével táncházat tartanak. A programon a Suttyomba zenekar húzza a talpalávalót. A belépés díjtalan.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)