Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Öt csoport kosarasai pattogtattak a fürdővárosban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. április 29. 16:00
Öt csoport kosarasai pattogtattak a fürdővárosban
A Békési Gladiátorok csapata utazhat a nemzetközi tornára

B33 néven rendeztek kosárlabdatornát április 28-án a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A megyei rendezésű versenyen öt csoportban mérhették össze tudásukat a csapatok.

A női mezőny is alaposan kitett magáért

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A legnagyobb izgalom a felnőtt férfiak csatáit kísérte, hiszen a legnagyobb tétért hajtottak a csapatok. A több órás pattogtatás a Békési Gladiátoroknak sikerült a legjobban, hiszen minden mérkőzésüket megnyerve végeztek az élen. A "madzagosok" ezzel kivívták a jogot, hogy a Szerbiában megrendezésre kerülő nemzetközi tornán pattogtassanak.

A három a három elleni felállásban játszó együttesek három pályán szórták kosaraikat, a legjobbak pedig értékes jutalmakkal gazdagodhattak a Gyulai Várfürdő, a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont és az Omnia&Pub jóvoltából.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Amint azt Schneider Bertold, a Békés Megyei Kosárlabda Szövetség versenybizottságának elnöke elmondta, a rendezvénnyel hagyományt szeretnének teremteni, hiszen ez volt az első megyei rendezésű B33-as torna.

– Nagy sikert könyvelhetett el az első Békés megyei B33-as kosárlabdatorna. A jelenlévő csapatok jövőre vonatkozólag már megfogalmazták indulási szándékukat a következő tornán, illetve több megkeresést kaptam, hogy jövőre amatőr szinten is megrendezésre kerülhessen egy hasonló méretű torna.

Eredmények:

Férfi felnőtt: 1. Békési Gladiátorok, 2. Békéscsaba és 3. Békéscsaba U20. Női felnőtt: 1. Mezőberény I., 2. Gyulai Csamba és 3. Békési Unicorn. U18: 1. Békési Gladiátorok, 2. Gyulai SI és 3. Békéscsaba. U16: 1. Békés, 2. Gyula SI és 3. Békéscsaba. U14: 1. Békéscsaba és 2. Gyulai SI.

GYULAI HÍRLAP • 2018. április 29. 16:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)