Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Preventív programsorozat a Harruckernben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. HÍREK • 2018. április 28. 14:47
Preventív programsorozat a Harruckernben
Az iskolában a dohányzás káros hatásairól tartottak előadást

Kónya János szenior rendőr alezredes tartott előadást a Harruckern János középiskola diákjainak április 26-án. A megelőző jellegű beszélgetés egy egész éven át tartó programsorozat része volt.

Kónya János 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Kónya János elmondta, rendszeresen találkozik a fiatalokkal, hogy különböző, többek között bűnmegelőzési témákról, tartson nekik előadást. – A többrészes sorozat most a dohányzásról szóló részhez ért, de az iskolai erőszakról és az internet veszélyeiről is beszélek nekik.

Az interaktív programon az előadó videók és képek segítségével hozza közelebb a fiatalokhoz az aktuális témát. Kónya János fontosnak tartja, hogy a tanulók kérdezhetnek tőle.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Az osztályfőnöki óra keretében megtartott beszélgetésen az intézmény mindhárom kilencedikes osztálya képviseltette magát. A tanulók megismerhették a dohányzás egészségkárósító hatásait, a nemdohányzók védelmében hozott törvényeket és a nikotin függőséget okozó mivoltát.

Czeglédiné Szappanos Anita, a GYSZC Harruckern János szakképző iskolájának igazgatója aláhúzta, az intézmény vezetése nagyon fontosnak tartja, hogy odafigyeljen a dohányzó fiatalokra.

– A mai rendezvényünk is azt a célt szolgálja, hogy a diákok megismerkedjenek a dohányzás káros hatásaival. Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy milyen problémát okozhatnak ezek a fiatal szervezetben.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

GYULAI HÍRLAP • 2018. április 26. 18:54
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)