Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gólzáporral folytatódott a városi focimítosz

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. április 23. 13:00
Gólzáporral folytatódott a városi focimítosz
A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának eredményei

A gyulai nagypályás bajnokság első tavaszi fordulóját rendezték meg április 92. és 20. között. A városi focitörténet soros fordulójában a csapatok kitömték egymás hálóját.

A Clean-Way Kft. hét gólt lőve lépett át a Leel-Őssy Kft. csapatán, a Kövizig-Fuszek alaposan megszórta a Gyula Autóház együttesét, a Zé-Pé Café Kft. és a Kövite-Plusz pedig gólpárbajt rendezett. A Közüzem és a Gamma Trans gárdája két találaton osztozva döntetlenezett le egymással. A következő fordulóban a bajnokaspiráns nem lép pályára, így az ezüstérmes Clean-Way és a harmadik helyen álló Gamma Trans legjobbjai komoly feladattal lépnek majd pályára.

Eredmények: Leel-Őssy Kft– Clean-Way Kft. 2-7, Közüzem–Gamma Trans 1-1, Gyula Autóház–Kövizig-Fuszek 1-6 és Zé-Pé Café Kft.–Kövite-Plusz 5-4.

A bajnokság állása: 1. Zé-Pé Café Kft. 22 pont 2. Clean-Way Kft. 20 pont, 3. Gamma Trans 20 pont, 4. Kövizig-Fuszek 19 pont, 5. Leel-Őssy Kft. 14 pont, 6. Gyula Autóház 14 pont, 7. Közüzem 7 pont, 8. Kövite-Plusz 7 pont és 9. Attila FC 2 pont.

A városi focibajnokság következő fordulóját április 26. és 27. között rendezik meg.

Párosítás: Kövite-Plusz– Gyula Autóház, Kövizig-Fuszek– Közüzem, Gamma Trans– Leel-Őssy Kft és Clean-Way Kft.– Attila FC.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)