A Gyulahús Kft. munkatársai és a nyertes szálláshelyek dolgozói
Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter
Míg tavaly havonta osztottak ki díjakat, idén negyedévente ajándékoznak, de nagyobb értékű csomagokkal jutalmazzák a szállodákat és apartmanokat. Április 19-én a Wellness Hotel Gyula és a fürdővárosi NAV-szálloda munkatársait díjazták, az elmúlt három hónapban ugyanis tőlük érkezett a legtöbb vendég érkezett a gyulai húsboltba.
A Wellness Hotel Gyula képviseletében Kelemen Andrea és Lengyel Réka lapuknak elmondták, hogy a Gyulára érkezőknek szinte kínálni sem kell a helyi hústermékeket, hiszen a vendégek általában maguk is keresik a helyi kolbászt és májast.
– Nálunk van egy szórólapokkal teli felület, ahol kiemelt helyet kaptak a gyulai termékek. Örülünk annak, hogy ilyen jó a kapcsolatunk a helyi hústermékek gyártójával – emelte ki lapunknak Lengyel Réka.
Kollégái véleményéhez csatlakozott Fodor Katalin, a gyulai NAV-üdülő munkatársa is, aki hozzátette, hogy a szórólapok mellett szóban is ajánlja a helyi üzletet, ahol a visszajelzések szerint jó áron friss termékekhez juthatnak a városba látogatók, akik gyakran ajándékba is kolbászt visznek haza szeretteiknek.

























