Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Még nem késő jegyet venni a gyulai ifjúsági bálra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2018. április 12. 14:00
Még nem késő jegyet venni a gyulai ifjúsági bálra
A diákok hetedik osztályos kortól vehetnek részt a rendezvényen

Képünk a tavalyi bálon készült 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Bálozni várja a fürdővárosban tanuló fiatalokat a Gyulai Ifjúsági Központ április 13-án. Ezúttal boszorkányos tematikával készülnek a szervezők, a részletekről Szabó Enikőt kérdeztük.

Az intézmény szakmai vezetője kérdésünkre elmondta: jegyek még mindig kaphatók azok számára, akik a helyszínen vásárolnák meg azokat.
 
– A vacsorára már elfogytak a jegyek, de a belépésre feljogosító beugrók még kaphatók, akár nálunk, a központban, akár a helyszínen is megvásárolhatók. Ezek ára 1200 forint – árulta el.
 
Szabó Enikőtől a programokról is érdeklődtünk, ezekkel kapcsolatban elmondta, hogy a polgármesteri köszöntőt a diákok köszöntője követi, ezt közösen írták meg a helyi fiatalok. Ezek után vacsorával várják az ünneplőket, és természetesen a nyitótánc sem marad el az esti buli előtt.
 
– 2015 óta rendezzük meg újra ezt a programot, és az a tapasztalat, hogy nagyjából hetedik osztályos kortól érkeznek hozzánk a diákok bálozni. Felső korhatár természetesen nincs, olyan is többször volt már, hogy huszonéves fiatalok jöttek vissza egy-egy ilyen alkalommal – tette hozzá.
 
A program pénteken 20 órakor kezdődik a gyulai Vigadóban, jegyek a helyszínen vagy a Gyulai ifjúsági Központ irodájában válthatók.
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)