Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kajári-hatossal uralják tovább a bajnokságot az U17-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. április 01. 16:00
Kajári-hatossal uralják tovább a bajnokságot az U17-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Gádoros SE 9-2 (6-1)

Az U17-es labdarúgó-bajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Gádoros SE együttesét látta vendégül március 31-én. A fürdővárosiak a megyei keresztpályás bajnokság abszolút éllovasaként várták vendégeiket a gyulai gyepre.

Egyeduralkodó a gyulai u17-es csapat

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Kósa Noémi, Mezei Virág, Hack Fanni, Szappanos Katalin, Komlósi Anna, Sztrein Virág, Molnár Izabell, Lázár Aliz, Mázik Flóra, Szerb Katalin és Kajári Gabriella. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A Molnár Zoltánné vezette együttes a kiírás egyeduralkodójaként érkezett a találkozóra, hiszen öt forduló alatt maximálisan megszerezhető pontot gyűjtötte be. A gólok tekintetében még nagyobb az eltérés, hiszen ötvenkilenc találat mellett még nem kaptak gólt a bajnokságban az amazonok.

Ennek megfelelően kezdődött az összecsapás, hiszen az első gólt már a 4. percben megszerezték a hazaiak. A folytatásban sikerült egyenlítenie a vendég együttesnek, ám ezután alaposan kiszakadt a gyulai gólzsák. A félidő végig még öt gólt pakoltak Kajári Gabrielláék a gádorosi hálóba.

A második etapban egy újabb hazai góllal folytatódott a derbi. A vendégek hiába szereztek egy újabb találatot, a Molnár-gárda két újabb sikeres befejezése után alapos verésben részültek a ”várvárosi” arénában. A gyulai együttes két húzóembere ezúttal a hat asszisztot jegyző Szerb Katalin és a hat gólt vágó Kajári Gabriella volt.

A Gyulai Amazonok továbbra a bajnoki küzdelmek non plus utlrájaként várhatja a Várfürdő-Gyulai Termál FC elleni összecsapást.

Gólok: Kajári Gabriella 6, Szerb Katalin, Mázik Flóra és Lázár Aliz.

–Ügyesen játszott a csapat, ettől függetlenül a helyzet kihasználásunk a mai napon nem volt túl eredményes. Örülök, hogy mindenkinek tudunk játéklehetőséget biztosítani a bajnokságban – értékelt röviden Molnár Zoltánné.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)