Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Parádés párharc az alapszakasz utolsó mérkőzésén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. március 19. 15:45
Parádés párharc az alapszakasz utolsó mérkőzésén
Brandmission Atrifex–Gyulai Amazonok 2-1 (2-1)

Az NB I.-es futsalbajnokság tizenkilencedik fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Brandmission Atrifex gárdájához látogatott március 19-én. Molnár Zoltánné lányai az alapszakasz utolsó mérkőzésén is a pontokért szálltak harcba.

Véget értek az alapszakasz küzdelmei a gyulai amazonok számára

Fotó: Tóth László

Gyulai Amazonok: Németh Viktória, Fülöp Diána, Molnár Ágnes, Perjési Rita és Kurai Nikolett. Csere: Sovány Liza, Mázik Flóra, Bálint Rebeka és Balogh Noémi. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A gyulaiak álmosan kezdték a mérkőzést, amit a hazaiak azonnal kihasználtak. A szekszárdi gárda a Molnár-csapat két kapitális hibáját kihasználva szerzett előnyt magának. Először A 13. percben Varga Adél vitte végig egyedül a jobb szélen a labdát, és vette be a roppant fiatal Németh Viktória kapuját. Egy perccel később, Horváth Hanna nagyon szerencsés góljával, már 2-0 állt az eredményjelzőn.

A második tolnai találat után a fürdővárosiak edzője időt kért, aminek hatására felpörgették játékot a gyulaiak. Az Amazonok a félidő vége előtt több ígéretes támadást vezettek ellenfelük kapujára, a 16. percben végül Balogh Noémi bombája hozta vissza a pontszerzés reményét a fürdővárosiak számára.

A második játékrészben teljesen nyílt lett az összecsapás, mindkét csapat megpróbálta ráerőltetni az akaratáét ellenfelére. Több alkalommal is veszélyben forogtak a kapuk, ám az eredményen egyik alakulat sem tudott már változtatni. Az Amazonok támadói nem tudtak túljárni a jól szervezett tolnai védekezés eszén, a Horváth Hanna és Varga Adél alkotta védelem szinte minden gyulai támadást hatástalanított.

– Nem volt túl színvonalas a mérkőzés, mindkét csapat enerváltan és óvatosan játszott. Sajnálom, hogy a lányok a találkozó első félidejét szinte átaludták, abszolút nyerhető mérkőzést veszítettünk el. A második félidei játékunk aránylag rendben volt, ha berúgjuk a helyzeteinket, pontokkal jöttünk volna el a párharcról. Az alapszakasz számunkra véget ért, jön egy hosszabb pihenő, ami rá is fér a lányokra. A legfiatalabb csapat a miénk az első osztályban, ennek ellenére nem vallottunk szégyent, hétről hétre méltó ellenfelei voltunk a rutinosabb csapatoknak is. Nagyot küzdöttek a lányok az elmúlt időszakban, amihez gratulálok minden egyes játékosnak – értékelt Molnár Zoltánné.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)