Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Könnyed mérkőzéssel maradtak az élen a gyulai lányok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. március 13. 14:30
Könnyed mérkőzéssel maradtak az élen a gyulai lányok
Gyulai Amazonok–Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 7-0 (2-0)

Az U19-es labdarúgó-bajnokság keleti csoportjának tavaszi nyitófordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia gárdáját fogadta március 10-én. Az őszi bajnokság alatt szinte végig vezető pozícióban trónoló Molnár-csapat egy könnyed mérkőzésen gyűjtötte be a három pontot, így tovább növelte előnyét a bajnoki tabellán.

Magabiztosan őrizték meg veretlenségüket a gyulai lányok

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyulai Amazonok: Németh Viktória, Szerb Katalin, Csanálosi Anada, Kurai Nikolett, Gera Dóra, Balogh Noémi (Paál Dalma), Bálint Rebeka, Sovány Liza, Kajári Gabriella, Bartha Boglárka és Lehóczki Noémi (Bordás Renáta).

A fürdővárosi gárda két és fél hónap kihagyás után vetette bele magát a bajnoki küzdelmekbe. Molnár Zoltánné együttese az első fordulóban hazai pályán fogadta a korábban már könnyedén legyőzött Békéscsaba Labdarúgó Akadémia gárdáját.

A Molnár-tanítványok már a mérkőzés elején magukhoz ragadták a kezdeményezést, sorra vezették a támadásokat az ellenfél térfelén. A rendkívül jó napot kifogó hazai együttes Lehóczki Noémi szemfüles góljával adta meg az alaphangot, a csapat előnyét pedig tovább növelte a Sovány Liza értékesítette büntető.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A második félidőben Bálint Rebeka duplázni tudott, majd Sovány Liza megszerezte saját maga második, ezzel csapata ötödik gólját. A mérkőzés végére Kurai Nikolett és Kajári Gabriella góljai tettek pontot, beállítva a 7-0-ás magabiztos győzelmet.

Gólszerzők: Bálint Rebeka 2, Sovány Liza 2, Kurai Nikolett, Kajári Gabriella és Lehóczki Noémi.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A Gyulai Amazonok csapata győzelmének köszönhetően növelte előnyét a tabellán. A következő fordulóban a Molnár-csapatot a Balmazújvárosi FC együttese próbálja meg feltartóztatni.

– A mérkőzés előtt felszabadult játékot kértem a csapattól, amelyet a mérkőzés 20. percétől láttam. Még idény eleji formában vagyunk. A célunk a címvédés, így a jobb képességű csapatok ellen ennél jobban kell majd koncentrálnunk. Összességében elégedett vagyok a mutatott játékkal, amely bíztató lehet a folytatásra nézve – nyilatkozta a vezetőedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)