Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Begyűjtötték a pontokat a gyulai lányok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. március 13. 11:00
Begyűjtötték a pontokat a gyulai lányok
Gyulai Amazonok–Ricsilla Futsal 6–4 (3–0)

Az NB I.-es futsalbajnokság tizenkilencedik fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Ricsilla Futsal gárdáját fogadta március 11-én. Molnár Zoltánné lányai hazai pályán készültek az első győzelem megszerzésére.

az első győzelmét aratta a molnár-csapat

Fotó: Tóth László

Gyulai Amazonok: Palócz Mónika, Balogh Noémi, Molnár Ágnes, Fülöp Diána és Perjési Rita. Csere: Kurai Nikolett, Sovány Liza, Németh Viktória és Bálint Rebeka. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A gyulai csapat nagy elánnal készült a mérkőzésre, hiszen a tabella közvetlen riválisa érkezett a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokba.

A mérkőzés első tíz percében tapogatózás folyt mindkét térfélen, a csapatok meddő támadásokkal veszélyeztették Palócz Mónika és Kiss Emília kapuját. A folytatásban a hazaiak ragadták magukhoz a kezdeményezést, így a 16. percben Bálint Rebeka találata nyitotta ki a gólcsapot. A 18. percben Lehota Szimonetta ért bele szerencsétlenül Perjési Rita átlövésébe, majd az első játékrész vége előtt Kurai Nikolett passzát Balogh Noémi helyezte a vendégek hálójába. Kiváló összjátékuknak és a jól záró védelemnek köszönhetően három gólos vezetés birtokában mehettek pihenőre a Molnár-csapat tagjai.

A második félidő már mozgalmasabb telt a vendégek száméra is, akik a hiányzó játékosok ellenére végig küzdöttek a „várvárosiakkal”. Bálint Rebeka következő találata után előbb Megyeri Boglárka mattolta Németh Viktória kapuját, majd Marsai Nikoletta volt eredményes először átlövésből, majd kisbüntetőből. 4–3.

A 35. percben Perjési Rita kettőre növelte a gyulai előnyt, amire válaszul Megyeri Boglárka cselezte végig a gyulai védelmet, izgalmassá téve így az utolsó három percet. 5–4.

A mérkőzést Fülöp Diána zárta le, amikor az utolsó percben egy zalaegerszegi labdavesztés után az üres kapuba rúgta labdáját.

– Hatalmas öröm töltött el bennünket a mérkőzés után, hogy végre sikerült megszereznünk az első győzelmünket a bajnokságban. Teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot, az első félidőben már eldönthettük volna a találkozót. A második félidőben nagyon akart az ellenfelünk, kicsit talán a csapat el is bízta magát, de nem estünk össze, tartani tudtuk a különbséget. Mindenképp szeretnénk Tolnáról is pontokkal hazatérni – nyilatkozta elégedetten Molnár Zoltánné.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)