Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szász János filmrendezővel találkozhatunk a Gyulai Várszínház Kamaratermében

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2018. február 14. 13:00
Szász János filmrendezővel találkozhatunk a Gyulai Várszínház Kamaratermében
Programajánló

Február 21-én, szerdán 19 órától a várszínház Kortárs Művészeti Mesterkurzusok című előadás-sorozatának keretében Szász Jánossal találkozhatnak az érdeklődők

Fotó: Gyulaivarszinhaz.hu

Művelődési központ

Február 16-án, pénteken 18 órától Tvrtko túl minden határon címmel Vujity Tvrtko tart motivációs előadást a művelődési központban. A jegyek 2500 Ft-ba kerülnek. Február 17-én, szombaton 21 órától farsangi jelmezbált, valamint rock and roll és latin partit tartanak a Kultur Cafe Klubban. Az érdeklődőket jelmezverseny, farsangi fánk és játékkaszinó várja. A megmérettetésen részt vevőknek az ’50-es évek divatja szerint kell felöltözniük. Az esten közreműködik a Johnny Moonlight. A jegyár 800 Ft. Február 20-án, kedden 19 órától Zilahy Lajos Az utolsó szerep című művét a Turay Ida Színház előadásában mutatják be.

Kamaraterem

Február 21-én, szerdán 17 órától Szász János A hentes, a kurva és a félszemű című filmjét vetítik le. A belépőjegy felnőtteknek 1000 Ft, diákoknak 500 Ft. A film megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott. A vetítés után, 19 órától a várszínház Kortárs Művészeti Mesterkurzusok című előadás-sorozatának keretében Szász Jánossal találkozhatnak az érdeklődők.

Vigadó

Február 23-án, pénteken farsangi táncházat tartanak a Csoóri Sándor Alap támogatásával. 16.30-tól a gyerekeknek, 20 órától a felnőtteknek mutatja meg a lépéseket Móricz Bence, a népművészet ifjú mestere, aranysarkantyús táncos. A belépés díjtalan.

Mogyoróssy János Városi Könyvtár

A Boróka Magyar–Székely Kulturális Egyesület szervezésében február 16-án, pénteken 17 órától Szabó Róbert Csaba Mészöly Miklós-díjas marosvásárhelyi író Az Alakváltók című kötetét mutatják be. A szerzővel Kiss László beszélget. Február 19-én, hétfőn 17 órától Szilasi László József Attila-díjas íróval legutóbbi könyvéről és a prózaírás művészetéről Dávid Péter tanár beszélget a városi könyvtár Simonyi-olvasótermében. Február 21-én, szerdán 18 órától Vajay Kitti Az Igazság Te vagy című könyvét mutatja be a földszinti előadóteremben. Február 22-én, csütörtökön 17 órától Pálfy Margit színművész mutatja be Kussoltat a sors című Latinovits Zoltán-emlékestjét a Simonyi-olvasóteremben.

Gyulai Ifjúsági Központ

Február 15-én, csütörtökön 16.30-tól Lájktól a szerelemig? címmel kötetlen beszélgetést tartanak az online párkeresésről és annak veszélyeiről. A beszélgetőpartnerek Kovácsné Szőke Gizella rendőr őrnagy, nyomozó és Orlai Lilla pszichológus lesznek. Február 22-én, csütörtökön 16 órától fánkot készítenek a SütiCsüti rendezvénysorozat keretében. A programok ingyenesek, előzetes bejelentkezés csak nagy létszámú csoportok részvétele esetén szükséges.

Kohán Képtár

A Látlak című kiállítás március 18-ig tekinthető meg.

Pándy Galéria

A Színekre hangolva című kiállítás március 7-ig látogatható.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)