Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Élesedő forma, nem várt áldozatok a gyulai csikócsapatnál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. február 09. 16:10
Élesedő forma, nem várt áldozatok a gyulai csikócsapatnál
Várfürdő-Gyulai Termál FC–Békéscsaba 1912 Előre II. 1-2

Hatodik felkészülési mérkőzését játszotta a Várfürdő-Gyulai Termál FC csapata február 7-én. A Démusz Zsolt és Bálint Balázs vezette együttes a Békéscsaba 1912 Előre II. gárdáját látta vendégül.

Hétről hétre jobban teljesít a gyulai csikócsapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Várfürdő-Gyulai Termál FC: Démusz, Kádár, Nagy S., Jimoh, Bogár, Patkás, Tövisháti, Czirok, Okos, Bozsó, Vincze, Bozó, Kovács, Fülöp, Sáss és Repisky. Vezetőedző: Démusz Zsolt. Gól: Nagy S.

A két gárda januárban már találkozott egymással, a békéscsabai derbin a hazaiak örülhettek többgólos győzelmüknek. A mostani mérkőzés azonban egészen másként festett, köszönhetően annak, hogy a fürdővárosiak egyre jobban megszokják egymást és az új játékrendszert.

Démusz Zsolt vezetőedző az 1-2-es végeredménnyel zárult felkészülési találkozó kapcsán elmondta, csapata több szempontból is tanulságos mérkőzést játszott a szomszédvári gárda ellen.

– Kiválóan lemérhető volt az elvégzett munka és annak hasznosítása játék közben. Remek iramú és ötletes játékot sikerült játszanunk. Vannak még hibák, de egyre gördülékenyebben játszunk.

A kiválónak bizonyuló tesztmérkőzés azonban nem várt áldozatokkal járt, hiszen több igen érzékeny veszteség is érte a fürdővárosi alakulatot.

– Nagyon sajnálom, hogy ennek a mérkőzésnek komoly ára volt a jövőre tekintve, hiszen három-négy játékosom hetekre vagy hónapokra kiesett sérülés miatt az amúgy is szűk létszámú keretből. Döbbenettel tapasztaltam, hogy az ellenfél játékosai miket engedhetnek meg maguknak. Az mindenképpen pozitív, hogy ezek után a játékosaim nem vették fel a kesztyűt, csak a játékkal foglalkoztak.

A Várfürdő-Gyulai Termál FC tovább folytatja felkészülési mérkőzéseinek sorozatát. A Démusz Zsolt vezette csapatnak azonban a hétvégi Kondorosi TE elleni derbit ki kell hagynia, hiszen sérülés miatt nem tudnak kiállni a megyei rivális ellen.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)