Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vereséggel hangoltak a Magyar Kupára az Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. február 05. 15:00
Vereséggel hangoltak a Magyar Kupára az Amazonok
Agenta Girls Szekszárd FC–Gyulai Amazonok 6-0 (4-0)

Az NB I.-es futsalbajnokság 16. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata az Agenta Girls Szekszárd FC otthonában lépett pályára. Molnár Zoltánné gárdája komoly kihívás előtt állt, hiszen a tavalyi bajnoki ezüstérmes gárda várt a fürdővárosiakra.  

MAgyar Kupa-visszavágó vár a Gyulai amazonokra

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Amazonok: Palócz Mónika, Perjési Rita, Kurai Nikolett, Kajári Gabriella, Balogh Noémi. Csere: Sovány Liza, Molnár Ágnes, Bálint Rebeka és Erdélyi Angéla. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A mérkőzés első tizenöt percében jól állták a sarat a fürdővárosi futsalosok, azonban a játékvezető sárga lapokkal tördelte a mérkőzést, ami nem tett jót a találkozónak.

A derbi 19. percében már 3-0-ra vezetett a hazai gárda, ráadásul Balogh Noémi piros lapot kapott egy érthetetlen szituációban. A kiállítást követően a harmadik büntetőjüket érvényesítették a hazaiak, így magabiztos szekszárdi előnnyel fordultak a csapatok.

A második játékrészben is a vendéglátók akarata érvényesült, ennek ellenére nagyon keményen védekeztek a fürdővárosiak. A rengeteg hiányzóval kiálló Molnár-tanítványok Perjési Rita vezérletével kontratámadásokat is vezettek a hazai kapura, azonban az utolsó pillanatban mindig pontatlannak bizonyultak. Palócz Mónika első mérkőzésén bravúrosan védte a gyulaiak kapuját, jelezve, hogy helye van a legjobbak között. 

A „várvárosi” futsaltündérek képtelenek voltak megállítani a hazaiak legjobbját, Ganczer Hajnalkát, aki négy góllal segítette csapatát.

A Gyulai Amazonok csapata nagyarányú vereséggel távozott a bajnoki címre törő Szekszárd otthonából. A következő mérkőzésen egy Magyar Kupa-mérkőzés vár a gyulai lányokra, akik hazai pályán fogadják majd az Astra Kiskunfélegyházi Bulls csapatát.

– Minősíthetetlen, amit itt, Szekszárdon művel hétről hétre a játékvezetői hármas. Egyértelmű, hogy nem mi voltunk az esélyesek, ettől függetlenül a mérkőzés első tizenöt percében nem vallottunk szégyent. Külön kiemelném Palócz Mónika kapusteljesítményét, illetve Perjési Rita és Sovány Liza védekező munkáját a mai találkozón – mondta a mérkőzés után Molnár Zoltánné.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)