Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Öt baleset, kilenc sérült

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2018. január 27. 13:00
Öt baleset, kilenc sérült
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Békés megyében január 26-án öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

 

Forrás: Police.hu

Gyulán, a Kétegyházi úton 10 óra után néhány perccel egy személyautó vezetője egy áruház parkolójából akart kihajtani az útra, ezért megállt, hogy körülnézzen. Az autót későn észlelte egy kerékpárral közlekedő férfi, aki megijedt, elesett, és könnyebb sérüléseket szenvedett.

A 47-es számú főúton, Békéscsaba és Mezőberény között 6 óra 30 perc körül egy személyautó elsodort egy elektromos kerékpárral közlekedő férfit, aki könnyebben megsérült. A balesetet látta a szemből érkező autó vezetője. Megállt, hogy segítséget nyújtson, de az álló autónak hátulról nekiütközött egy személygépkocsi. A járművekben utazók közül egy nő súlyosan, hárman pedig könnyebben megsérültek.

Békéscsabán, az Orosházi úton, egy gyalogos-átkelőhelyen 8 óra 20 perckor egy személyautó elütött egy kerékpárját toló nőt. A balesetben a nő könnyebb sérüléseket szenvedett.

Eleken, az Arany János utca és a Kétegyházi út kereszteződésében 8 óra 40 perckor egy kisteherautó vezetője kanyarodás közben elütött egy kerékpárral közlekedő nőt. A biciklist súlyos, életveszélyes sérüléssekkel vitték kórházba a mentők.

Tíz perccel később, szintén Elek közelében történt közlekedési baleset. Egy személyautó Elek felől Gyula irányába tartott, amikor megcsúszott az úton és árokba sodródott. Az autó vezetője könnyebben megsérült.

 

 

Forrás: Police.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)