Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elfogás Gyulán és Medgyesegyházán, közokirat-hamisítás Battonyán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2018. január 26. 10:00
Elfogás Gyulán és Medgyesegyházán, közokirat-hamisítás Battonyán
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Gyulán lopás, Medgyesegyházán tartási kötelezettség elmulasztása miatt, míg Battonyán közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök január 25-én.

A Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy kevermesi férfit. A 20 éves H. Roland az egyik gyulai középiskola öltözőjéből kabátot, órát, mobiltelefont és pénztárcát lopott. A tárcában igazolványok, bankkártyák voltak. A rendőrök a férfit a bűncselekményről érkezett bejelentés után másfél órán belül elfogták.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 23 óra 15 perc körül Medgyesegyházán elfogtak egy helyi férfit, aki ellen tartási kötelezettség elmulasztása miatt a Budaörsi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 37 éves H. Lászlót előállították, és bűnügyi őrizetbe vették.

Előállítottak egy sofőrt a rendőrök 8 óra 45 perc körül a battonyai közúti határátkelőhelynél. A román férfi személyautót vezetett, és belépésre jelentkezett. Ellenőrzéskor a rendőrök megállapították, hogy a jármű forgalmi engedélye nem eredeti, hanem utánzat. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az 58 éves férfi ellen közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)