Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elismerték az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület munkáját

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. HÍREK • 2017. december 21. 14:15
Elismerték az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület munkáját
A kitüntetést Felföldi Sándor vette át a Parlamentben

Az Olimpiai Ötpróba kiemelt partnereként elismerést kapott az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület december 18-án. A kitüntetést Felföldi Sándor, az egyesület elnöke vette át a Parlamentben, ahol a 2018-as rendezvény hivatalos szerződését is aláírták. 

Az Olimpiai Ötpróba kiemelt partnerének járó elismerést Felföldi Sándor vette át

Fotó: Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület

A 2017-es Olimpiai Ötpróba sorozat záróeseményét Révész Máriusz, a kerékpározás és az aktív kikapcsolódás fejlesztésével és népszerűsítésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős kormánybiztos nyitotta meg, majd Kiss Gergely, az Olimpiai Ötpróba futónagykövete értékelte az elmúlt esztendőt. Ezt követően Storcz Botond, Olimpiai Ötpróba sorozat kajak-kenu nagykövete köszöntötte a meghívottak.

A köszöntők és értékelők után Révész Máriusz elismeréseket és díjakat adott át a meghívottak képviselőinek. Ennek keretében vehette át Felföldi Sándor, az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület elnöke az Olimpiai Ötpróba kiemelt partnerének járó elismerést.

Mint azt Felföldi Sándortól megtudtuk, az elismerés átvétele után ünnepélyes keretek között írták alá a 2018-as Fuss a sérült gyermekekért! karitatív rendezvény szerződését, amelynek köszönhetően a tavaszi jubileumi esemény ismételten bekerült az Olimpiai Ötpróba hivatalos helyszínei közé.

– A rendezvény távjait teljesítő résztvevők olimpiai ötpróbapontokra lesznek jogosultak, ezek beváltásával hozzájuthatnak azokhoz a ruházatokhoz, amelyekben a magyar olimpikonok vesznek majd részt a tokiói olimpián.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)