Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újra elismerte leglelkesebb népszerűsítőit a Gyulahús Kft.

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2017. december 12. 14:30
Újra elismerte leglelkesebb népszerűsítőit a Gyulahús Kft.
Ezúttal a Fáskerti Panziót díjazták egy ajándékcsomaggal

Újra megajándékozta a leglelkesebb gyulai szolgáltatókat Gyulahús Kft december 11-én. A helyi kolbász gyártói nemrégiben olyan promóciós kampányt indítottak, melynek lényege az volt, hogy azok a gyulai szolgáltatók, akik a legtöbb vendéget csábítják a Gyulahús Kft. Béke sugárúti üzletébe, azok ajándékot kapnak.

gila éva és tímár ágnes

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Ezúttal a Fáskerti Panzió kollektívája küldte a legtöbb látogatót az üzletbe, így őket hívták meg az Béke sugárúti boltba, és ajándékozták meg a Gyulai Kolbász Kódex csomaggal.

Az eseményen Gila Éva, a Gyulahús Kft. marketing menedzsere lapunknak elmondta: június elsején indították el a játékos promóciót azt remélve, hogy azzal nemcsak az egyik legnépszerűbb helyi termék, hanem a helyi szolgáltatók és a város is népszerűbb lehet. Hozzátette: úgy látják, hogy ez meg is valósult, mert az év végéig tartó játékban számos helyi vállalkozás vett részt és a vevők is szívesen vittek haza a friss helyi áruból.

– Éppen ezért a játék a jövőre újraindul, ám nem havonta, hanem negyedévente ajándékozzuk majd meg partnereinket, még értékesebb csomagokkal – emelte ki a Gyulahús Kft. munkatársa.

A nyertesek képviseletében Tímár Ágnes tulajdonos az eseményen kiemelte: nem volt nehéz az üzletbe terelgetni a város turistáit, hiszen a legtöbbször maguk is keresték a népszerű gyulai hústermékeket.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)