Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Havas eső és hó is eshet szombaton

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2017. december 08. 18:21
Havas eső és hó is eshet szombaton
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Szombat hajnaltól északnyugat felől fokozatosan megszűnik a csapadék, de a keleti országrészben még este is sokfelé valószínű havas eső, hó. A Tiszántúlon csak késő délutántól változik meg a halmazállapot. 

Északnyugat felől tovább vastagszik a felhőzet és egyre többfelé számíthatunk csapadékra: eleinte eső valószínű, majd estétől nyugat felől lassan havas esőre, havazásra vált a csapadékforma.

Szombat hajnaltól északnyugat felől fokozatosan megszűnik a csapadék, de a keleti országrészben még este is sokfelé valószínű havas eső, hó. A Tiszántúlon csak késő délutántól változik meg a halmazállapot. Délnyugaton és a keleti megyékben jelentős mennyiségű csapadék gyűlhet össze.

Pénteken a déli, délnyugati, estétől az északnyugatira forduló szél több helyen megerősödik, és a Dunántúl mellett szombaton északkeleten is viharossá fokozódik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és +5 fok között alakul, a Tiszántúlon lesz a legenyhébb. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 1 és 6 fok között valószínű, a keleti megyékben a reggeli órákban áll be a maximum.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)