Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nézz be az IQ könyvesboltba, megéri!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR/S. J. • MAGAZIN • 2017. december 06. 16:30
Nézz be az IQ könyvesboltba, megéri!
Könyvek, játékok és ajándéktárgyak széles kínálata és kedvezmények várják a betérőket

Az ünnepek közeledtével gyakran gondolkodunk azon, hogy milyen ajándékkal lepjük meg szeretteinket. A Kossuth téren található IQ KÖNYVESBOLT megkönnyíti a döntésünket, hiszen az üzletben a számtalan akciós kötet mellett vásárlási utalványokat, gyermekjátékokat és ajándéktárgyakat is árulnak.

A gyulai IQ könyvesbolt

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Jeszenszky Ákosné Fáber Marianna, az üzlet tulajdonosa lapunknak elmondta: a téli időszakban ünnepi nyitvatartással várják a vevőket gyulai és orosházi boltjukban. Az üzletek december 23-ig mindennap nyitva tartanak: a hétköznapokon 10–18 óráig, szombatonként 9–15 óráig, vasárnaponként pedig 9–12 óráig.

Az üzletvezető lapunkkal megosztotta: év elején az Alexandra-hálózat nagykereskedésének összeomlásával igen nehéz helyzetbe került a hazai könyvpiac. Hozzátette, az új könyv nagykereskedéssel kötött szerződés után újra visszaállt a régi rend, sőt a gyulai közönség ebből csak profitálhat. Mint megtudtuk, a boltban kialakítottak egy akciós könyvekkel teli dobogót, ahol a gyerekeknek és a felnőtteknek szóló kiadványok is megtalálhatók. Az érdeklődők fél áron vagy akár annál is kedvezőbben vásárolhatnak maguknak olvasmányt.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Jeszenszkyné Fáber Marianna arról is beszámolt, hogy a kereskedésben vásárlási utalványok is kaphatók ezer, kétezer, ötezer és tízezer forint értékben, ezekhez elegáns ajándékkísérőt vagy a gyerekeknek mesekártyát is választhatunk.

A helyi vállalkozásként működő IQ KÖNYVESBOLT méltán lehet büszke arra, hogy a pluszkiadások ellenére továbbra is tartja az eddigi magas színvonalat, és két alkalmazottat is foglalkoztat az év eleji változások ellenére. A bő választék továbbra is megmaradt, az üzletben számtalan témában tartanak könyveket.

Az üzletvezető elmondta, ha valaki olyan kiadványt keres, amely éppen nincs az üzletben, akkor azt néhány napon belül beszerzik. Kifejtette, az őszi tanévkezdéskor az általános iskolások tankönyveinek megvásárlásában is segíteni tudnak. Mint kiderült, a gyulai zeneiskola növendékei is az IQ KÖNYVESBOLT vásárolják meg a szükséges kiadványokat, kottákat és kiegészítőket. Emellett szakmai és műszaki témájú olvasmányokat is biztosítanak a diákoknak.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

A tulajdonos külön kitért a nyelvkönyvekre, amelyekből szintén széles választék található a boltban. Kiemelte: üzletükben azok is beszerezhetik a szükséges kiadványokat, akik svédül, japánul vagy koreaiul akarnak tanulni.
Térképekből szintén bő kínálat várja a betérőket, de a jövő évi falinaptárakat, noteszeket és határidőnaplókat is megvásárolhatjuk a kereskedésben. Földgömbből ugyancsak számtalan típust tartanak, a politikai, a hegy- és vízrajzi, valamint az állatok élőhelyeit bemutató glóbusz is megtalálható a kereskedés palettájában.

Az üzletvezető elmondta, az IQ-ban temérdek gyermekjátékot is tartanak. Elsősorban intelligencia- és készségfejlesztő, kreativitást segítő, valamint különböző társasjátékok lelhetők fel az üzletben, de a klasszikus diavetítő, diafilm és peonza is megtalálható a kínálatban.

Az egyedi választék mellett a könyvesbolt különlegessége az Aquagaléria elnevezésű kiállítás. A híres gyulai festők nívós alkotásait bemutató tárlat egész évben megtekinthető, és a kiállított festményeket meg is vásárolhatják az érdeklődők.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Nem csak a turisták számára lehetnek érdekesek azok az ajándéktárgyak, amelyeket az üzletben találunk. Sok gyulai emblémás apróság – hűtőmágnesek, bögrék – közül válogathatunk,és egy budapesti iparművész porcelán dísztárgyait is megvásárolhatjuk az IQ-ban. A tulajdonosa karácsonyi ünnepek közeledtével külön is felhívta a figyelmet a mutatós harangokra, csengettyűkre, díszgömbökre, amelyek a fenyőfa és a lakás dekorálására egyaránt kiválók. Ezenkívül szép, klasszikus képeslapokat is választhatnak azok, akik egy kicsit kézzelfoghatóbban szeretnék üdvözölni szeretteiket vagy ismerőseiket.

Jeszenszkyné Fáber Marianna kiemelte: azoknak, akik tanácstalanok abban, hogy mit vásároljanak, szívesen segítenek a tájékozódásban és a döntésben. A boltban díszcsomagolást is vállalnak – akik ezt a szolgáltatást igénybe veszik, azoknak már csak a kész ajándékot kell átadniuk szerettüknek. A kereskedésben bankkártyás fizetésre is lehetőség van, valamint Erzsébet-kártyát és Erzsébet-utalványt is elfogadnak.

Cím: Gyula, Kossuth tér 2. Érdeklődni a 06-66-468-558-as telefonszámon vagy a gyula.iq@gmail.com e-mail-címen lehet.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)