Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A tabella tetején ünnepelnek az U19-es amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. november 21. 15:30
A tabella tetején ünnepelnek az U19-es amazonok
Szent Mihály FC–Gyulai Amazonok 0–9 (0–4)

A Gyulai Amazonok U19-es labdarúgó-bajnokságban szereplő együttese a pontvadászat tízedik fordulójában a Szent Mihály FC otthonában lépett pályára november 18-án. Molnár Zoltánné lányai a tabella éléről száguldottak le a Csongrád megyei csapathoz.

____Eredeti-DSC_1008.JPG

Bálint Rebeka tizenhat gólja is kellett az őszi aranyéremhez

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Németh Viktória, Balogh Noémi (Paál Dalma), Bartha Boglárka (Lehóczki Noémi), Kurai Nikolett, Bálint Rebeka, Csanálosi Anada, Sovány Liza, Bordás Renáta (Kajári Gabriella), Kovács Dóra, Gera Dóra és Szerb Katalin. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

És ha már száguldottak, akkor át is robogtak aktuális ellenfelükön a fürdővárosiak. A gyulai lányok az igencsak zord időjárási körülmények ellenére is alaposan befűtöttek ellenfelüknek.

Molnár Zoltánné tanítványai rögtön átvették a játék irányítását. Ennek megfelelően Sovány Liza már az 5. percben megkezdte a fürdővárosi gólgyártást. Az első játékrész vége előtt Bálint Rebeka duplája és Balogh Noémi szimplája már a négygólos vezetést jelentette a gyulai gárda számára.

A második játékrészben Csanálosi Anada és Sovány Liza is duplázni tudott, majd a szünet után beálló Kajári Gabriella állította be a 0–9-es végeredményt.

Magabiztos győzelmével Molnár Zoltánné gárdája veretlenül várhatja a márciusban induló tavaszi rajtot. A góllövő lista első helyén Bálint Rebeka áll tizenhat lőtt találatával, míg a második a szintén gyulai Sovány Liza tizenkét góljával.

Gólok: Sovány Liza 3, Bálint Rebeka 2, Csanálosi Anada 2, Kajári Gabriella és Balogh Noémi.

– Gratulálok minden játékosnak! Remek teljesítménnyel szereztük meg az első helyet az őszi tabellán. A lányok nagyon élvezték a mérkőzéseket, nem csoda, hogy sajnálják, hogy az őszi szezon a végéhez ért – értékelt Molnár Zoltánné.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)