Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Most ki kellett jönnie!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. november 12. 12:30
Most ki kellett jönnie!
Gyulasport NKft. – Szeghalmi NKC 30–17 (15–6)

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság délkeleti csoportjának nyolcadik fordulójában a Gyulasport NKft. felnőtt csapata a Szeghalmi NKC gárdáját látta vendégül november 11-én. Barna Károly gárdájának kötelező győzelmet kellett jelentenie a sereghajtó álló szeghalmi együttes.

____Eredeti-P1230857.JPG

a szeghalom elleni derbin kijött a gyulaik nagyobb tudása

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyulasport NKft.: Borsós E., Buzási O. 5, Nagy C. 1, Csapó H. 4/1, Radnóti M. 5, Nagy N. 4, Asztalos A. 2. Csere: Nagy B., Jámbor F. 3, Rácz Kl. 2, Nagy I. 1, Komlósi Cs., Csiffáry Cs. 3/1, és Szabó L. Vezetőedző: Barna Károly.

A tabella nyolcadik helyén szerénykedő hazai gárda komoly esélyt kapott arra, hogy megmutassa igazi arcát, hiszen a szeghalmiak kiváló ellenfélnek ígérkeztek a parádés csatához. Barna Károly csapata komoly erősítést is kapott, hiszen csatlakozott a kerethez a Makóról hazatalált Jámbor Fanni is.

Mint ahogy Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője fogalmazott, a gyulai csapat végre azt az arcát mutatta, amit már régóta várt a vezetés és nem utolsó sorban a kézilabdát kedvelők népes tábora.

Barna Károly együttese ötletesen támadott és kőkeményen védekezett, amit a tizenhét kapott gól is bizonyít. A hazaiak már az első félidőben lefutották a kötelező köröket, hiszen már a 25. percben 12–5-ös előnyt kovácsoltak maguknak.

A második félidőben is tovább folytatódott a gyulai uralom a pályán, így teljesen megérdemelten örülhettek a „várvárosiak” immár harmadik győzelmüknek.

A Gyulasport NKft. csapata harmadik győzelmével is maradt a tabella nyolcadik helyén, de a következő fordulóban az Eubility Group-Békéscsabai ENKSE ellen léphet majd feljebb a ponttáblázaton.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)