Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hazai bukta után csúszott egy fokot a Belli-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. november 11. 16:00
Hazai bukta után csúszott egy fokot a Belli-csapat
Gyulasport NKft – Szeghalmi NKC 21–31 (8–16)

A leány-serdülőbajnokság nyolcadik fordulójában a Gyulasport Nkft. csapata a Szeghalmi NKC együttesét fogadta november 9-én. A hazai pályán lejátszott mérkőzésen a gyulai gárda a győzelemért járó két ponttal maradhatott volna versenyben a bajnoki elsőségért.

____Eredeti-gyulasport_serdulo.JPG

Hazai vereség után kell újra visszakapaszkodnia a dobogóra a gyulai csapatnak

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyulasport NKft: Hudák D., Anderlik A. 2, Csukás O. 4, Tóth M., Balázs E. 3, Bicskei B. 12/8, Felczán Cs. Csere: Gyetvai D., Szegedi Sz., Kovalovszki J., Németh Cs., Juhász Zs., Braun D. és Barta R. Vezetőedző: Majorné Horváth Izabella.

Majorné Horváth Izabella csapata bronzérmet jelentő helyről várta a szorosan őt követő ellenfelét. Az összecsapás azért bírt nagy jelentőséggel, mert a bajnokság idei küzdelmei szoros végjátékot hozhatnak, hiszen a tizenkét pontos éllovas után három tízpontos és két nyolcpontos együttes tülekedik.

A várt kemény csata azonban elmaradt, hiszen a vendégek már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést. Hatalmas lendületüket és kőkemény védekezésüket nem bírta ellensúlyozni a „várvárosi” együttes. A Szeghalom gárdája már a huszadik percben 13–5-ös vezetésre tett szert, így a Belli-tanítványok csak kapaszkodni tudtak az eredmény után.

Mint azt Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, erre a mérkőzésre nem csak a csapatok, hanem a szép számú közönség is készült. A sok vendégszurkoló hangpárbajt vívott a hazaiakat buzdítókkal.

– Játékosaink nagyon megvoltak illetődve, talán ők ijedtek meg a legjobban a csarnokban uralkodó fergeteges hangulattól. 

A találkozó második félidejében már kézbe vették a labdát a gyulai lányok, hiszen csak kettő góllal tudta behúzni a vendég együttes a játékrészt. A sietség azonban hiábavalónak bizonyult, hiszen az első félidőben felhalmozott hátrányt már nem tudta ledolgozni a hazai alakulat.

A Gyulasport NKft. serdülőcsapata tíz gólos vereségével lecsúszott a bajnoki tabella negyedik helyére, ám még így is csak négy pontra áll az listavezető együttestől. Majorné Horváth Izabella együttese a következő körben a Kiskunhalasi UKSC otthonába utazik, hogy a győzelmével a víz felszínén tudjon maradni a bajnoki ráúszás előtt.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)