Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Cserbenhagyás Békéscsabán, baleset Újkígyóson és Orosházán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. november 01. 10:30
Cserbenhagyás Békéscsabán, baleset Újkígyóson és Orosházán
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Újkígyóson egy személygépkocsi vezetője, Orosházán egy kerékpáros sérült meg közlekedési balesetben. Békéscsabán cserbenhagyás miatt intézkedtek a rendőrök október 31-én.

Újkígyóson, a Szent István utca és a Jókai utca kereszteződésében 16 óra 55 perckor összeütközött két személygépkocsi. Az egyik jármű vezetője megsérült, sérülése nem súlyos.

Orosházán, a Lorántffy utcában 19 óra körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A kerékpáros férfi, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett, súlyos sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Lencsési úton 18 óra 30 perc körül egy jobbra kanyarodó személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak, így nekiütközött. A férfi elvesztette az egyensúlyát, de le tudott szállni úgy a kerékpárjáról, hogy nem sérült meg. Az autót vezető nő erről nem győződött meg, nem beszélt a férfival, hanem elhajtott a helyszínről. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei azonosították, és a lakásáról előállították, cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)