Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Görgényi Ernő: Brüsszel erőszakkal telepítené ide a migránsokat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2017. október 30. 15:45
Görgényi Ernő: Brüsszel erőszakkal telepítené ide a migránsokat
Standokat telepít a város több pontjára a Fidesz, hogy felhívja a figyelmet a migráció veszélyére

Standokat telepít Gyula több pontjára a Fidesz, hogy önkormányzati képviselőik kapcsolatot teremthessenek a város lakóival, és felhívhassák a figyelmet a migrációs veszélyekre – derült ki Görgényi Ernő polgármester és Szabó Károly képviselő október 30-i sajtótájékoztatóján. 

szabó károly és görgényi ernő

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

– A Védjük meg Magyarországot! kampány keretében több helyen is standokat telepítünk a városban, hogy önkormányzati képviselőink kapcsolatot teremtsenek a gyulai emberekkel – mondta Görgényi Ernő.

– Fontos feladatunk, hogy részt vegyünk abban a politikai munkában, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a migrációs veszély jelentőségére. Az ellenzék nap mint nap megpróbálja elbagatelizálni ezt a problémát, pedig a jövőnk szempontjából ez az egyik leghúsbavágóbb kérdés.

A polgármester kiemelte, hogy ha későn eszmélünk ezekre a veszélyekre, akkor már nem tehetünk semmit, ezért időben kell lépéseket tennünk. Hozzátette, hogy itthon jelenleg nem találkozunk a migráció veszélyeivel közvetlenül, mert a magyar kormány elvégezte a munkáját: a déli határra kerítést telepített, ezzel megszüntette azt a helyzetet, amelyet 2015-ben tapasztalhattunk, amikor Magyarország átjáróház volt.

– Most egy másik veszély fenyeget minket: Brüsszel erőszakkal telepítené ide a migránsokat. Ha ez megtörténik, akkor itt is párhuzamos társadalom fog kialakulni. Ha ez megtörténik – láthatjuk Nyugat-Európa példáját – már nem tehetünk semmit.

Az emúlt héten Halász János, a Fidesz frakciószóvivője, frakcióvezető-helyettese elmondta, hogy lassan Gyulára is megérkeznek a nemzeti konzultációs kérdőívek, amelyekre Görgényi Ernő is felhívta a figyelmet.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)