Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Görgényi Ernő: a gyulai választópolgárok egyértelmű döntést hoztak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2024. június 10. 10:20
Görgényi Ernő: a gyulai választópolgárok egyértelmű döntést hoztak
Értékelte az önkormányzati választást a polgármester

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor 

Köszönetet mondott a választóknak, akik véleménye szerint egyértelmű döntést hoztak – értékelte a június 9-i választást Görgényi Ernő, akit 49,72 százalékos támogatottsággal, 6746 szavazattal választottak meg ismét polgármesterré.

– A gyulai választópolgárok egyértelmű döntést hoztak, nagy többséggel felhatalmazták a Fidesz politikai közösségét, hogy vezessék tovább a várost – fogalmazott Görgényi Ernő, aki hozzátette, továbbra is kétharmados többségük van a képviselő-testületben.

Kiemelte: minden körzetet megnyertek, beleértve a törökzugit is, hiszen a Gyulai Városbarátok Körének jelöltjét, Vigné Fábián Diánát ők is támogatták.

A városvezető aláhúzta: nagyon hálás a választópolgároknak, akik tudták, hogy kiket választanak meg, hiszen már tizennégy éve dolgoznak, így „nem árultak zsákbamacskát”, a teljesítményük alapján kapták meg újra a bizalmat.

Mint mondta, a következő öt évben is megfelelő időben, biztos kézzel tudják meghozni azokat a döntéseket, amelyekre a városnak szüksége van, illetve folytatják a határozott városvezetési gyakorlatot.

Görgényi Ernő örömét fejezte ki, hogy az első alkalommal induló jelöltjeik, Pflaum Mária és Szilágyi Teréz is meggyőző többséggel nyertek.

A polgármester kiemelte: az elmúlt tizennégy évben a baloldali pártok mindig azért küzdöttek, hogy egy vagy két mandátumot szerezzenek listáról. Az új képviselőknek sok sikert kívánt, valamint azt javasolta, hogy konstruktív ellenzékként dolgozzanak, mert akik konfrontatív pártpolitikai szempontból végezték a munkájukat az elmúlt években, azok megbuktak, és kikoptak a politikai közéletből.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)