Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Közvetlen riválisa ellen vesztett pontokat a Démusz-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. október 23. 12:30
Közvetlen riválisa ellen vesztett pontokat a Démusz-csapat
Mezőhegyesi SE–Várfürdő-Gyulai Termál FC 2–1 (2–0)

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság tizenegyedik fordulójában a Várfürdő-Gyulai Termál FC csapata a Mezőhegyesi SE együtteséhez utazott október 21-én. A Démusz-csapat a Méhkeréki SE elleni összecsapás pozitívumaival lépett pályára.

____Eredeti-Termal_FC.jpg

Közvetlen rivális ellen bukott a fiatal gyulai csapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Várfürdő-Gyulai Termál FC: Démusz, Bogár, Nagy, Kukla, Repisky (Bozó), Fülöp, Czirok, Susánszki (Kovács), Jimoh, Kormány (Konyecsni) és Tövisháti. Csere: Harman, Juhász és Kádár. Vezetőedző: Démusz Zsolt.

A hazai csapat igencsak rossz formában volt, hiszen utóbbi négy mérkőzéséről vereséggel mehetett le a pályáról. A Démusz Zsolt vezette vendégek hektikus mérkőzéseken vannak túl, de az mindenképpen biztató volt, hogy a listavezető ellen is alaposan helyt tudtak állni.

A derbi a gyulaiaknak indult jobban, hiszen hathatós támadásokat vezettek a mezőhegyesi kapura, ám lövéseik maximum a kapufát találták telibe. A nyolcadik percben aztán egy lesreállítási akció végén a fürdővárosi védők a játékvezető sípszavára vártak, ám az néma maradt, a hazaiak pedig bevágták az ajándék labdát a gyulaiak kapujába (1–0).

A játék képe ezután sem sokat változott, a „várvárosiak” továbbra is támadásban maradtak, azonban a félidő előtt egy kapu előtti kavarodás után a hazaiak két gólra növelték előnyüket (2–0).

A második félidőre játékrendszert váltott a vendégek mestere, minden mindegy alapon küldte pályára játékosait. A hazai kapuvédőnek volt dolga bőven, ám helytállásának köszönhetően csak Konyecsni tudott találatot szerezni gyulai oldalon.

A Várfürdő-Gyulai Termál FC csapata vereségével a tabella nyolcadik helyén áll, és készülhet a nagy csatának ígérkező Szarvasi FC elleni hazai összecsapásra.

– Ez is egy tanulságos mérkőzés volt, bár jobban örülnék, ha végre az eredményben is megmutatkozna a csapat ereje. A csapat szervezetten, magabiztosan játszik, de az a pici plusz még hiányzik. Ha egyszer végre elhinnénk magunkról, hogy tudunk győzni ... – értékelte a mérkőzést a vezetőedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)