Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Összeütközött egy tehergépkocsi és egy segédmotoros

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. október 11. 15:26
Összeütközött egy tehergépkocsi és egy segédmotoros
Rendőrségi hírek Békés megyéből

A gyomaendrődi baleset helyszíne 

Forrás: Police.hu

Közlekedési baleset és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök október 10-én Békés megyében.

Gyomaendrődön, a Fő út és a Pásztor János utca kereszteződésében délután negyed három körül összeütközött egy tehergépkocsi és egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi. A balesetben a férfi megsérült, állapota az elsődleges információk alapján nem súlyos.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit délelőtt negyed tíz körül Tarhoson. A férfi tehergépkocsit vezetett, Békés felől Vésztő irányába tartott, amikor leállították. Három légalkoholmérés eredménye lett pozitív nála, ezért a rendőrök bevonták a vezetői engedélyét, és büntető feljelentést tettek ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 18 éves kétegyházi férfit, aki a gyanú szerint Kétegyházán idén júliusban és augusztusban több házból lopott különböző dolgokat, illetve pénzt.

Kiabált a családjával, és verekedni akart édesapjával egy férfi október 10-én 22 óra körül Békésen, a Szabadkai utcában. A férfi a rendőrök felszólítására sem változtatott agresszív, erőszakos viselkedésén, ezért előállították. A Békési Rendőrkapitányság a 21 éves békési férfit szabálysértési őrizetbe vette. A rendőrkapitányság munkatársai rendzavarás miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)