Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiütköző gyengeségek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. október 09. 16:30
Kiütköző gyengeségek
Gyulai SE – HC Szarvas 35 – 49 (16–24)

A Békés megyei kézilabda-bajnokság harmadik fordulójában a Gyulai SE együttese a Szarvasi HC csapatát fogadta október 8-án. A Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban lejátszott mérkőzésen a hazai csapat minden gyengesége kiütközött.

____Eredeti-P1250133.JPG

Tovább kell erősödnie a gyulai csapatnak

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyulai SE: Zvolenszki, Tóth, Kneifel, Urbán, Sárkány, Makán, Beregszászi, Dudás, Mészáros és Lapis. Vezetőedző: Turek Tamás.

A mérkőzés elejétől magához ragadta a kezdeményezést a vendégegyüttes. A gyulai gárda a 10. percben még egyenlíteni tudott, ám hamar visszatért a győzelemhez vezető útra a szarvasi alakulat. A Turek Tamás vezette csapat igencsak kétarcú teljesítményt nyújtott. A támadásokban néhol veszprémi szinteket ostromló játékosok a védekezésben egészen megyei szint alá is tudtak süllyedni. Ezt jelzi, hogy harmincöt lőtt góllal már mérkőzéseket lehet nyerni, ám a negyvenkilenc kapott gól egészen más szintet képvisel.

Amint a kiválóan szervezett és lüktető támadójáték mellé felnő a fürdővárosaik védekezése, illetve kapusteljesítménye, abban az esetben bárkivel felvehetik majd a versenyt a bajnokságban.

A Gyulai SE következő ellenfele a Kétsopronyi Rákóczi SE lesz a pontvadászatban.

– Nagyon szomorú vagyok, de természetesen bizakodó is, a mai játékunk képét látva. Nehéz dolga van a játékosoknak és nekem is, hiszen hétről hétre azon kell dolgoznunk, hogy mindig egyet előre tudjunk lépni. Minden tiszteletem az „önkéntes” kapusainknak, akik jó szándéktól vezérelve, a tőlük elvárható maximális erőbedobással próbálnak segíteni a csapaton. Sajnos a jelenlegi tudásuk még a megyei első osztályhoz is kevés, az ő fejlesztésükre külön kell koncentrálnunk, mindamellett, hogy a csapat mentális és taktikai felkészültségét is nagymértékben javítani kell. Az előző évi kerethez képest mezőnyben erősödtünk, remélem, hogy ez előbb vagy utóbb az eredményekben is meg fog mutatkozni – értékelt Turek Tamás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)