Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Oszlopnak ütközött a kerékpáros Békéscsabán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. október 07. 10:30
Oszlopnak ütközött a kerékpáros Békéscsabán
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Közlekedési baleset és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések és elfogás október 6-án és 7-én Békés megyében.

A Tótkomlós külterületén október 6-án történt baleseten kívül még egy személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Dózsa György úton 16 óra 30 perc körül oszlopnak ütközött, és elesett egy kerékpáros férfi. A mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Két férfit állítottak elő ittas járművezetés gyanúja miatt a rendőrök október 6-án Békés megyében. Békéscsabán, a Szepesi utcában 21 óra 15 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Miután további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a férfi vezetői engedélyét elvették, és büntető feljelentést tettek ellene. Tótkomlóson, a Kossuth utcában 22 óra 45 perc körül állították elő a rendőrjárőrök egy személyautó vezetőjét. A tótkomlósi férfinak soha nem volt jogosítványa, és nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív. A rendőrök büntető és szabálysértési feljelentést is tettek ellene.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei október 7-én 0 óra 45 perc körül Vésztőn elfogtak egy férfit, aki ellen az Orosházi Járásbíróság közokirat-hamisítás bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. A 38 éves vésztői R. Zsoltot előállították a rendőrkapitányságon, és bűnügyi őrizetbe vették.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)