Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Toronymagasan állnak az élen a gyulai kézilabdás lányok!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. október 06. 10:00
Toronymagasan állnak az élen a gyulai kézilabdás lányok!
Köröstarcsai DSE–Gyulasport NKft. 14–34 (5–17)

A leány-serdülőbajnokság 3. fordulójában a Gyulasport NKft. csapata Mezőberényben találkozott a Köröstarcsai DSE együttesével október 5-én. Majorné Horváth Izabella tanítványai a táblázat elejéről vágtak neki az összecsapásnak.

____Eredeti-kezilabda.jpg

Képünk illusztráció

Forrás: Kesport.hu 

Gyulasport NKft.: Hudák D., Felczán Cs. 2, Balázs E. 4/1, Bicskei B. 10/4, Csukás O. 10/2, Tóth M. 1, Anderlik A. 3. Csere: Gyetvai D. (kapus), Papp B., Szegedi Sz., Kovalovszki J. 3/2, Braun D., Juhász Zs. 1, Kertes S. és Németh Cs. Vezetőedző: Majorné Horváth Izabella.

Ellenkező előjelekkel érkezett a két csapat a fordulóra, hiszen a gyulaiak egy nagyarányú győzelemmel hangoltak a derbire, míg ellenfelük egy kiütéses vereség után próbált felállni a padlóról.

Majorné Horváth Izabella tanítványai álmosan kezdték a mérkőzést, ami erősen rányomta bélyegét a játék képére. A sok technikai hiba miatt ekkor még felváltva estek a gólok. A 8. percben azonban a fürdővárosiak mestere megelégelte a dolgokat, és hathatós edzői támogatást nyújtott lányainak. A 4–5-ös eredményen állomásozó derbire hamarosan megérkeztek a gyulai kézilabdások is, hiszen a félidő végéig egy 12–1-es sorozatot produkálva beállították a tiszteletet parancsoló félidei eredményt.

A második félidőben már végig kezükben tartották a mérkőzést a fürdővárosiak. Támadásaik felgyorsultak, csak a védekezésben voltak akadozó periódusok. Az összecsapás során a mérkőzésre nevezett játékosok mindegyike pályára lépett, így az U13-as keret játékosai is nagy segítségére voltak idősebb társaiknak.

A Bicskei Borbála és Csukás Orsolya által repített serdülőcsapat húszgólos győzelemmel erősítette meg helyét a bajnoki pontvadászat élén, és hazai pályán fogadhatja a nagyobb falatnak ígérkező Kiskunmajsai KC együttesét.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)