Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szoros mérkőzés, igazságos pontosztozkodás

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. SPORT • 2017. október 03. 16:00
Szoros mérkőzés, igazságos pontosztozkodás
Gyulai Amazonok U19–Debreceni Akadémia 2–2 (1–0)

A Gyulai Amazonok U19-es együttese a 4. fordulóban rangadót játszott hazai pályán a Debreceni Akadémia ellen. A gyulai lányok jó játékkal próbálták megállítani az igen képzett játékosokból álló ellenfelüket, azonban a mérkőzés nagy részében mezőnyben folyt a küzdelem.

vert helyzetből álltak fel az amazonok

Fotó: Gyulai Hírlap

Brusztolós csatát hozott az összecsapás, a kapuk azonban nem igazán forogtak veszélyben. Egy szemfüles találattal a debreceni védelem hibáját kihasználva Gera Dóra szerezte meg a vezetést az első játékrész végén.

A lefújás után nagyobb iramra kapcsoltak a vendégek, széljátékkal próbáltak gólt szerezni. Sajnos két védelmi és kapushibát is kihasználtak, így az 57. percre hirtelen vesztett állásból kellett felállnia a gyulai csapatnak. Az egygólos hátrány révén nyílt sisakos játék folyt a pályán, az amazonok többször is próbára tették a debreceni kapust. Az egyenlítő találatot Bálint Rebeka a mérkőzés vége előtt hat perccel szerezte, beállítva a 2–2-es végeredményt, mely igazságosnak mondható.

Eredmény: Gyulai Amazonok–Debreceni Akadémia 2–2 (1–0)

Gólszerzők: Gera Dóra, Bálint Rebeka illetve Kota Szabina, Horváth Viktória.

Gyulai Amazonok: Németh Viktória, Kurai Nikolett, Csanálosi Anada, Bordás Renáta, Szerb Katalin, Lehóczki Noémi (Paál Dalma), Balogh Noémi, Bálint Rebeka, Sovány Liza, Kajári Gabriella (Bartha Boglárka), Gera Dóra.

– Véleményem szerint igazságos döntetlen született, bár magunknak nehezítettük meg a dolgot. Végig a kezünkben volt az irányítás, azonban sok egyéni hibát vétettünk, néhol a szerencsének is volt köszönhető, hogy nem használta ki az ellenfél. A tabella éléről várjuk a folytatást, most következik egy háromhetes pihenő, de mindenképpen szeretnénk veretlenségünket megőrizni – mondta Molnár Zoltánné vezetőedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)