Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Rendőrkézen a két betörő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. szeptember 16. 14:17
Rendőrkézen a két betörő
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Orosházán, egy telephely irodájából és raktárából többek között számítógépet, horgászfelszerelést és akkumulátorokat loptak el. A gyanú szerint a bűncselekményt két férfi követte el.

____Eredeti-betores_oroshaza.jpg

a tetthely

Forrás: Police.hu

A telephelyre szeptember 9-én 10 óra és 10-én 8 óra 30 perc között törtek be Orosházán, a Szentesi úton. Az iroda ablakát kitörték, és a telephelyen lévő raktárba is bejutottak. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei szeptember 15-én elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint a bűncselekményt elkövették.

Számítógépet, mérleget, akkumulátorokat, szerszámgépet, konvektort, horgászfelszerelést és katalizátort vittek el. A 29 éves orosházi Cs. Gábor az egyik akkumulátort leadta egy hulladékfelvásárló telepen. A leadáskor készült nyomtatványon úgy nyilatkozott, hogy az akkumulátor a sajátja. Ellene lopás és hamis magánokirat felhasználása, társa, a 44 éves szintén orosházi B. György ellen lopás miatt indított büntetőeljárást az Orosházi Rendőrkapitányság. A nyomozók a lopott dolgok egy részét lefoglalták, azokat visszaadják a tulajdonosnak.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)