Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 4 milliárdot meghaladó az idei árbevétele a megye egyik legnagyobb autókereskedésének

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2017. szeptember 15. 20:18
4 milliárdot meghaladó az idei árbevétele a megye egyik legnagyobb autókereskedésének
A Meszlényi-Autó Kft. idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját

Meszlényi György

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Stabilan tartja csaknem egyharmados piaci részesedését Békés megyében a Meszlényi-Autó Kft. – hangsúlyozta Meszlényi György tulajdonos a cég szeptember 14-i szakmai napján.

A szakember a vállalkozás alapításának huszonötödik évfordulója alkalmából szervezett rendezvényen kiemelte: a piaci növekedés országosan és Békés megyében is tíz százalék feletti, és a békéscsabai cég növekménye is e körül mozog. Kitért arra is, hogy teljes körű szervizszolgáltatásaik kapacitása havi szinten eléri a háromezer munkaórát.

Meszlényi György lapunknak elmondta: a kezdetekkor autóelektronikával foglalkozó cég nyolc autómárka képviseletét látja el a térségben. Kérdésünkre aláhúzta: idén várhatóan több mint négymilliárd forint lesz az árbevételük.

A tulajdonostól megtudtuk, a használt autókkal együtt évente több mint ezer gépkocsit értékesítenek. Érdeklődésünkre azt is elmondta: a Meszlényi-Autó jelenleg több mint hetven embert foglalkoztat.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Meszlényi György a cég fejlesztési terveiről szólva kifejtette: 25 ezer négyzetméteres telephelyükön hamarosan új parkolókat alakítanak ki, és az országban az elsők között újul meg Renault-szalonjuk.  

A szakember úgy véli, mobilitásuk miatt a hibridautók jelenthetik a jövőt, megjegyezte ugyanakkor, hogy az elektromos autó jó választás lehet azoknak, akik kizárólag a lakóhelyükön közlekednek.

Vantara Gyula országgyűlési képviselő köszöntőjében többek között arról beszélt, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben az emberek a növekvő bérek és juttatások révén sűrűbben válthatnak gépkocsit, a vállalkozóknak pedig lehetőségük van arra, hogy viszonylag kedvező kamatozással modern, kis fogyasztású autót vásároljanak.

A rendezvényen elhangzott: a Meszlényi-Autó szeptember 16-i családi napján mintegy négy-ötezer emberre számítanak. Az érdeklődőket szórakoztató programokkal és koncertekkel várják.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)