Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Teherautó ütött el egy férfit Dobozon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. szeptember 10. 13:30
Teherautó ütött el egy férfit Dobozon
Rendőrségi hírek Békés megyéből
____Eredeti-1_1955.jpg

A kép a dobozi baleset helyszínén készült

Forrás: Police.hu

Doboz külterületén balesetnél helyszíneltek, Zsadányban és Mezőkovácsházán pedig ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szeptember 9-én.

Doboz külterületén 8 óra 30 perc körül egy tehergépkocsi elütött egy kerékpárral közlekedő férfit. A mentők a férfit súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 19 óra 45 perc körül Zsadányban, a Erzsébet utcán. Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit a rendőrjárőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságon, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért büntető feljelentés tettek ellene.

Mezőkovácsházán, az Árpád utcában 22 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor igazoltatták. Nála is ittasságot jelzett a  szonda, és a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon megismételt mérések szintén pozitívak lettek. A rendőrjárőrök büntető feljelentést tettek ellene, és bevonták a vezetői engedélyét.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)