Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Harmadik lett az Év fürdője versenyen a Gyulai Várfürdő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2017. szeptember 07. 19:57
Harmadik lett az Év fürdője versenyen a Gyulai Várfürdő
A Békés megyei rangsorban az első helyen végzett a település fürdője

 

Fotó: Gyulai Várfürdő

Az Év fürdője versenyen a harmadik, a Békés megyei rangsorban az első helyet szerezte meg a Gyulai Várfürdő – derül ki az augusztus 31-én lezárult közönségszavazás hivatalos oldalán közzétett listából.

A Termalfurdo.hu idén harmadik alkalommal, három kategóriában hirdette meg a versenyt a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával. A közönségszavazáson csaknem kétszáz fürdő mérettette meg magát, a résztvevőkre összesen 167 ezer voks érkezett.

Az idei verseny rendkívül szoros eredménnyel zárult: a dobogós helyezések néhány szavazaton múltak – írta a közönségszavazást szervező portál. Mint arról beszámoltak, az országosan ismert fürdőket felvonultató kategóriában a verseny történetében egyedülálló győzelem született, a kisebb, helyiek körében népszerű fürdők kategóriájának csatája pedig igazi meglepetéssel ért véget.

Az Év Fürdője 2017 címet a Hungarospa Hajdúszoboszló szerezte meg, amely második alkalommal végzett az élen. Az év feltörekvő fürdője a Demjéni Termál Völgy, a helyiek kedvenc fürdője a V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont lett.

Békés megyéből – a térségi rangsor első helyét megszerző Gyulai Várfürdővel együtt tizennégy fürdő vett részt az online voksoláson. A megyei listán a második helyen a gyopárosi gyógy-, park- és élményfürdő végzett, míg a harmadik helyezett a Nagyszénási Parkfürdő lett.

A Gyulai Várfürdő eddig minden évben dobogós helyen végzett az év fürdője kategóriában: 2015-ben a harmadik, 2016-ban a második lett.  

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)