Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magyar Termék Nagydíjat kapott a Gyulai extra erős kolbász

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2017. szeptember 05. 15:30
Magyar Termék Nagydíjat kapott a Gyulai extra erős kolbász
A Gyulahús Kft.-t hűségdíjjal is elismerték az Országházban

Huszadik alkalommal osztották ki a Magyar Termék Nagydíjakat szeptember 5-én – a magyar gazdaság ünnepén – Budapesten, az Országház felsőházi termében. A Gyulahús Kft. már tizenegyszer nyerte el a rangos elismerést, amelyet idén újra a vitrinbe tehetnek: ezúttal a Gyulai extra erős kolbász elnevezésű terméküket díjazták.

a képen balról jobbra: molnár évagörgényi ernőcsizmadia imrebíró antalhajduk zoltángila éva és daka zsolt

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

2017-ben már 46 témakörben csaknem 100 terméktípussal volt lehetőség pályázni a Magyar Termék Nagydíj Pályázaton, amely hazánk legrangosabb minősítő rendszerévé vált, bizonyítva, hogy a minőség is tud hagyományt teremteni. Idén is az innovatív szemlélet, a kreatív megoldások és a kiemelkedő minőség áll a fókuszban.

A meghirdetett 46 pályázati főcsoport érinti többek között a vendéglátást, az építő-, a mezőgazdasági és az élelmiszeripart, a szabadidős, kulturális tevékenységeket, rendezvényeket, az orvostechnikai és kozmetikai szegmenset, valamint a bútor- és ruházati termékek gyártását. 

Daka Zsolt, a Gyulahús Kft. ügyvezetője kérdésünkre elmondta, hogy a Gyulai extra erős kolbászt a tavalyi évben fejlesztették ki, elsősorban azok számára, akik a markánsabb ízeket kedvelik. A kolbászban a sertéshús mellett marhahús is található, amely a termék ízharmóniájában fedezhető fel, az elsődleges csípősséget pedig az erőspaprika, utólagos erejét pedig a csilipaprika adja.

Az ügyvezető kiemelte, hogy a Gyulahús Kft. egy hűségdíjat is kiérdemelt. A pályázatot kiíró tanács és a tulajdonos azoknak ítélte oda az elismerést, akik a kezdetektől fogva részt vettek a versenyen. Hozzátette, hogy mindenképpen indulnak a Magyar Termék Nagydíj 2018-as kiírásában is.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)