Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A hét elején a rövid ujjú kevés lesz

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2017. szeptember 03. 22:51
A hét elején a rövid ujjú kevés lesz
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

A jövő héten is többször várható eső, csapadék. A hét elején többfelé 20 Celsius-fokig sem emelkedik a hőmérséklet, a hétvégén már viszont 30 fok közeli meleg is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos, középtávú előrejelzésből.

Hétfőn az ország északkeleti részén több helyen várható eső, zápor, esetleg zivatar, de estére jelentősen csökken a csapadékhajlam. Másutt gomolyfelhős, napos idő várható, néhol záporral. Az ország középső részén helyenként megerősödhet a szél is. A legalacsonyabb hőmérséklet 7–14 fok között alakul, délnyugaton lesz a leghűvösebb. Napközben 17–23 fokig melegszik a levegő.

Kedden a déli óráktól észak felől az ország keleti felén erősen megnövekszik a felhőzet. Északkeleten többfelé valószínű eső, másutt csak néhol alakulhat ki futó zápor. Nagy területen megélénkül, helyenként megerősödik a légmozgás. A leghidegebb órákban 6–13 fok lehet. Napközben északkeleten 17–20, másutt 20–24 fokig melegszik a levegő

Szerdán északkeleten és északnyugaton helyenként lehet záporeső, másutt nem valószínű csapadék. Hosszabb-rövidebb időszakokra a nap is kisüt. A minimumok 8–15, a nappali maximumok 20–26 fok között alakulnak.

Csütörtökön és pénteken a több-kevesebb napsütés mellett elszórtan alakul ki záporeső. A legalacsonyabb hőmérséklet csütörtökön 11–16, pénteken 7–13 fok között valószínű. Csütörtökön napközben 19–25, pénteken 18–23 fokig melegszik a levegő.

Szombaton napos idő várható csapadék nélkül. A leghidegebb órákban 7–13 fok lehet. A nappali maximumok 22–27 fok között alakulnak.

Vasárnap is több órára kisüt a nap,

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)