Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! 160 kisdiák ül be a padba! A portás kezdte meg az újraélesztést!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2017. augusztus 31. 15:30
Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! 160 kisdiák ül be a padba! A portás kezdte meg az újraélesztést!
Lapunk ajánlott minden gyulainak, minden héten, s recept nélkül is kapható

Heti lapszámunkban többek között arról írunk, hogy a gyulai tankerület négy általános iskolájában 160 kisdiák kezdi meg a tanévet ősszel. Címlapfotónk ezúttal a gyulai várban készült, ahol szeptember 11–13. között karbantartási szünetet rendeltek el.

Olvasni jó!

Fotó: Gyulai Hírlap 

A Magyar Érdemrend tisztikeresztjének polgári tagozatát adományozta Wlassits Gábornak, a Gyulai Törvényszék nyugalmazott tanácselnökének, címzetes táblabírónak Áder János köztársasági elnök. A hírről az első oldalon számolunk be.

Megkezdte működését az ország első vidéki Pető Prémium Pontja Gyulán. A központi idegrendszeri sérüléssel élő gyermekeknek és felnőtteknek segítséget nyújtó intézményben kéthetes komplex fejlesztőtábort tartottak. A részletekről a harmadik oldalon tudhatnak meg többet olvasóink.

Újra kellett éleszteni egy férfit augusztus 25-én éjszaka egy hotelben – tájékoztatta lapunkat Schneider László. A helyi mentőállomás vezetője elmondta: az életmentést a szálló portása kezdte meg, aki telefonon kapott instrukciókat a mentők kiérkezéséig. Arról, hogy milyen esetekhez vonulta még ki a múlt héten a fürdővárosi életmentők, a harmadik oldalon írunk.

Diákok is részt vettek a Gyulai Közművelődési és Vízimentő Egyesület, valamint a József Dezső Amatőr Szakkör és Alkotótábor Egyesület augusztusi alkotótáborában. Az ötnapos programnak idén is a duzzasztó melletti vendégház adott otthont, ahol a különféle festészeti technikák mellett az agyagozást is kipróbálhatták az érdeklődők. A táborról szóló cikkünket a kilencedik oldalon közöljük.

Gyulán edzőtáborozott a magyar női korosztályos válogatott, a csapat a közelmúltban Románia legjobbjait fogadta a Grosics Labdarúgó Akadémia pályáján. A meccsen Balogh Noémi, a Gyulai Amazonok játékosa is pályára lépett, a fiatal gyulai védő hasznos játékkal segítette társait. A mérkőzésről a hatodik oldalon számolunk be.

Hatvan évvel ezelőtt, 1957. augusztus 21-én alakult meg a fürdővárosban a Gyulai Háziipari Termelő Szövetkezet. Az évforduló kapcsán Vígh Imrével, a vállalkozás ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.

Csilievő versenyt szerveztek nemrégiben a fürdővárosban, a jelentkezők kicsit csípős és extra erős kategóriában nevezhettek. Azt, hogy hány percig kellett rágniuk a paprikát a „hardcore” versenyzőknek, a tizenegyedik oldalra lapozva tudhatják meg olvasóink.

Tóth Péter jegyzetében a számítógépes játékok előnyerői értekezik, Piacolás rovatunkban az almapaprika árának járunk utána, Csevegő rovatunkban egy üvegszilánkkal teleszórt játszótérről írunk, Állásbörze rovatunkban pedig ház körüli munkára keresünk férfi munkaerőt. 

* * *

A Gyulai Hírlapot saját kézbesítőink viszik el az önök által megadott lakcímre hétről hétre. Előfizetőink már szerdán este kézbe vehetik és olvashatják a friss Gyulait! Az előfizetésnek más előnye is van, arról nem is beszélve, hogy előfizetve 33 forinttal olcsóbb egy lapszám. A Gyulai Hírlapra egy kerek esztendőre csupán 3500 forintért fizethet elő. Lapunk ajándéknak sem utolsó! Ha az előfizetéssel kapcsolatosan kérdése lenne, hívja Csepregi Brigittát a 06-30-627-6889-es számon.

A Gyulai Hírlap legfrissebb száma 100 forintért megvásárolható szerkesztőségünkben (Gyula, Városház utca 20.), illetve az alábbiakban felsorolt elárusítóhelyeken: Volt V Nővérek (Szent István u. 32.), Tópart ABC (Pósteleki út 22/a), Híd utcai élelmiszerbolt (Híd u. 4.), Buszpályaudvari non-stop (Vásárhelyi Pál utca), Paradicsomi non-stop (Liliom köz), Reoma büfé (Várkert u. 1.), Szőlőskert ABC (Szőlőskert utca 16.), Kiss diszkont (Nagyváradi út 50.), Sarok ABC (Széchenyi u. 7/1.), Narancs ABC (Kazinczy út 1.), Kékszilva ABC (Dobozi út 14.), Vasútállomás újságos (Budrió 16. II/5.), Diófa ABC (Diófa u. 32.), Gabingo (Liliom köz), Élésker szupermarket (Kossuth Lajos tér 5.), Paradicsomi Élésker ABC (Temesvári út 173.), Budrió ABC (Béke sgt. 71.), Gyulavári COOP ABC (Széchenyi u. 53.), Nagyváradi úti COOP ABC (Nagyváradi út), Törökzugi COOP ABC (Budapest krt. 1.), Piaci lottózó (Honvéd utca), Idesüss Pékség (Tomcsányi utca), IQ Könyvesbolt (Kossuth tér), Kossuth téri DohányboltBéke sgt.-i élelmiszerbolt (Béke sgt. 9-11.), Kórházi újságospavilonTörökzugi Kiss ABCTörökzugi dohányboltBuszpályaudvari újságos pavilon (Vásárhelyi P. u. 2.), Béke sgt.-i újságos (Béke sgt. 12.), MOL-kút (Csabai út 5.), Shell-kút (Mártírok útja), Tesco (Csabai út), Interspar (Kétegyházi út). 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)