Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Csiszolódik a Barna Károly-stílus!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. augusztus 18. 17:30
Csiszolódik a Barna Károly-stílus!
Gyulasport NKft.–Felföldi István SE 31–26 (16–9)

A Gyulasport NKft. NB II.-es felnőttcsapata felkészülési mérkőzésen lépett pályára augusztus 17-én. A Felföldi István SE elleni összecsapás a szeptember közepén rajtoló bajnoki szezonokra való hatékony felkészülést segítette, hiszen kiderült, hogy mennyire lehet hatékony a Barna Károly szabta új stílus.

____Eredeti-GYHRCSD011.jpg

Támadásokban is hatékony a Barna Károly irányította csapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Nagy B., Asztalos A. 5, Csapó H. 4/2, Nagy C. 4, Nagy I., Nagy N. 10/1, Rácz Kl.3/1. Csere: Borsos E., Buzási O. 1, Csiffáry Cs. 1, Komlósi Cs., Rokszin R., Szőke D. 1, Bozó A. 2, Gyepes R. Vezetőedző: Barna Károly.

Mindkét csapat a felkészülés elejéről érkezett a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokba. Barna Károly számára a mérkőzésen az volt a legfontosabb, hogy az új játékosok és az alsóbb korcsoportból érkezett fiatalok sikeresen beépüljenek a csapatba. Emellett az új szakvezető az edzéseken begyakoroltakat is viszont szerette volna látni.

A Gyulasport Nkft. csapata rögtön az elején magához ragadta a kezdeményezést, és több góllal ellépett ellenfelétől. A hazai gárda tagjai az egész mérkőzés alatt kézben tartották a játékot. Az világosan látszott, hogy a gyulai játékosok a tavalyihoz képest sokkal keményebben védekeztek, megpróbálták teljes kontroll alatt tartani a hatos előtti területet. Néhány megmozduláson még látszott az összeszokottság hiánya, ám a legtöbb játékelemben már meglátszottak az edzéseken begyakorolt mozdulatok. A védekezésben alaposan megerősödött fürdővárosi együttes támadásokban is újat tudott mutatni, hiszen igencsak sok gól született a Barna Károlyra jellemző lerohanásból vagy indításból. A kapu előtt még akadtak kihagyott helyzetek, ám az világosan látszott, hogy az új vezetőedző által ígért változások már a pályán vannak.

 

____Eredeti-GYHRCSD028.jpg

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Érdekesség a tesztmérkőzésről, hogy a hazai gárdában az újonnan érkező játékosokon kívül ifjúsági játékosok is szerepet kaptak, ami kiváló lehetőség a hosszú távú csapatépítésre.

A Gyulasort NKft. felnőttcsapata augusztus 27-én a négycsapatos AQUA Kupa keretében tesztelheti „barnakárolyságát”. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)