Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Műalkotások megvásárlásával is támogathatjuk a viharsarki koraszülöttmentőket

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2017. augusztus 04. 15:23
Műalkotások megvásárlásával is támogathatjuk a viharsarki koraszülöttmentőket
Bruder Károly képzőművész két alkotását ajánlotta fel erre a nemes célra

Újabb támogatás érkezett augusztus 4-én a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány kasszájába. Ahogy korábban megírtuk, a gyulai koraszülöttmentők célja megvalósult, hiszen a koraszülött-mentőautóra a pénz összegyűlt, a gépjárművet megrendelte az alapítvány. A mentőautó felszerelésére, eszközökre és a működtetésre további támogatásra van szükség.

____Eredeti-alap__9_.jpg

dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed és Bruder Károly a sajtótájékoztatón

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Pénteken csatlakozott az akcióhoz Bruder Károly képzőművész, méghozzá egy nem mindennapi felajánlással. A Budapesten élő gyulai százezer forintot és két alkotását ajánlotta fel, melyre az érdeklődők licitálhatnak, és az abból befolyt összeget teljes egészében a koraszülöttmentők kapják majd.

Az esemény sajtótájékoztatóján a gyulai művelődési központban dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed köszönetét fejezte ki a támogatásért. Elárulta: az alkotó saját születésnapját kívánta megünnepelni azzal, hogy támogatja a mentőautó eszközeinek beszerzésére indított gyűjtést.

 

____Eredeti-IMG_7058.JPG

BRUDER KÁROLY alkotására lehet licitálni

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Licitálni a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány honlapján lehet 

Bruder Károly kifejtette: habár régen nem él már Gyulán, mégis megindította a helyiek lelkes kezdeményezése, és természetesnek vette, hogy amennyire csak lehet, támogatja majd a gyűjtőakciót.

– Gyermekkoromban édesapámmal szinte a gyulai kórházban nőttem fel, majd magam is egészségügyi végzettséget választottam. Később az élet úgy hozta, hogy Budapestre költöztem, de természetes volt számomra, hogy amennyire csak lehet, igyekszem segíteni a helyieknek – emelte ki Bruder Károly.

Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed hozzátette: akik licitálni kívánnak, azok a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány honlapját figyeljék, hiszen a szobrok megvásárlására ezen a felületen lesz lehetőség néhány héten belül.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)