Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Rögtön egy rangadó!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. augusztus 02. 16:30
Rögtön egy rangadó!
A Méhkeréki SE ellen játssza első tétmérkőzését augusztus 5-én a Várfürdő-Gyulai termál FC
____Eredeti-P1220413.JPG

Démusz Zsolt tétmérkőzésen is vezetheti új csapatát

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Valódi rangadót játszanak augusztus 5-én az Id. Christián László Városi Sporttelepen. A Magyar Kupa első fordulójában a Várfürdő-Gyulai Termál FC a nagy rivális Méhkeréki SE elleni lép pályára.

Az újjáalakult gyulai együttes imponáló mérleggel, két vereséggel és három győzelemmel fejezte be felkészülési időszakot. A Démusz Zsolt vezette várvárosi alakulat azonban rögtön az első tétmérkőzésén az örök rivális méhkeréki együttessel csap össze.

A szomszédvári csapat elleni derbikre rendre megteltek a csapatok „arénái”. Ezúttal a szokásosnál is izgalmasabb viadal várható, a Méhkeréki SE ugyanis két volt gyulai játékost is a soraiban tudhat, hiszen Nagy Gergő és Pilán Richárd is a keretet erősíti.

Az alaposan megfiatalított fürdővárosi keret – ahol az átlagéletkor 21 év – partiban lehet ellenfelével, hiszen kiváló futballisták alkotják a négy játékostól eltekintve kizárólag gyulai spílerekből álló csapatot. Sáss, Bozsó és Konyecsnyi góljaira biztosan támaszkodhatnak a gyulai drukkerek.

Démusz Zsolt szerint picit körülményesen ugyan, de összeállt a keret. A tréner munkáját az is segítette, hogy a felkészülés alatt senkinek sem kellett sérülés miatt edzést kihagynia.

– A srácok rendkívül motiváltan és becsületesen végezték el az egyébként nem mindig kellemes edzésmunkát. Az edzőmérkőzéseken látottak alapján van még bőven elvégzendő munka, de nem vagyunk türelmetlenek, hisz mégiscsak egy teljesen új csapatról van szó. A nézők láthatták, hogy egy teljesen új stílust próbálunk játszani, ami számukra is szórakoztatóbb lehet a jövőben. Addig viszont ígérem a szurkolóknak, hogy a hiányosságokat lelkesedéssel és fegyelemmel próbáljuk kiküszöbölni.

A Várfürdő-Gyulai Termál FC csapatának első tétmérkőzése a 17.30-kor kezdődik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)