Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ittasan vezetett egy forgalomból kivont gépjárművet

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. augusztus 02. 16:00
Ittasan vezetett egy forgalomból kivont gépjárművet
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Medgyesegyházán és Gyomaendrődön is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök augusztus 1-jén.

Medgyesegyházán, a Deák Ferenc utca és a Petőfi Sándor utca kereszteződéséből augusztus 1-jén délután fél három körül előállítottak a rendőrök egy férfit, aki személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség 2018. július 15-éig eltiltotta a járművezetéstől.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az 50 éves férfit a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette, és három napon belül bíróság elé állíthatja. Az igazoltatásakor a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt büntető feljelentést tettek ellene. Szabálysértés miatt is feljelentették a rendőrjárőrök a férfit, mert az autót korábban már kivonták a forgalomból, a műszaki érvényessége pedig lejárt.  

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök augusztus 1-jén délután fél négy körül Gyomaendrőd külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a 49 éves férfit a rendőrök előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre. A férfi vezetői engedélyét bevonták, és büntető feljelentés tettek ellene.



Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)