Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Különleges elismerést vehetett át Daka Anett a Gyulai Várfürdőben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. július 12. 11:00
Különleges elismerést vehetett át Daka Anett a Gyulai Várfürdőben
A fiatal úszónő érdemelte ki elsőként a Szabó Jenő-emlékváltó vándorserleget

Nem mindennapi elismerést kapott Daka Anett július 11-én. A Gyulai Várfürdő úszószakosztályának fiatal bajnoka stílusosan a versenymedence partján vehette át a Szabó Jenő-emlékváltó vándorserlegét.

____Eredeti-GYHRCSD_0006.jpg

a Különleges elismerés, a vándorserleg daka anett kezében

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Mint azt Petróczki Zsombortól, az emlékváltó oszlopos tagjától megtudtuk: a váltó felállítása után úgy gondolták, hogy egy vándordíjat alapítanak.

– Az elismerést minden évben egy olyan gyulai úszónak fogjuk átadni, aki teljesítményével vagy hozzáállásával kiérdemelte azt. Azonban nem kívánjuk ezt a díjat eredményhez kötni, így olyan versenyzőnek is odaítélhetjük, aki esetleg önmagához képest kiválóan teljesített, vagy éppen hullámvölgyben van. Úgy gondolom, hogy ez az elismerés ösztönző lehet a további eredményeik elérésében.

Az első évben a Hódmezővásárhelyen ifjúsági magyar bajnoki címet szerző Daka Anettre esett a Jámbor Zoltán, Kósa Gábor, Becsy Sándor és Petróczki Zsombor összeállítású váltó választása. A mindig mosolygós úszónő, Tóth András vezetőedzővel közösen vette át a különleges elismerést. A Gyulai Várfürdő fiatal úszófenoménja a vándorserleg mellett egy érmet is kapott, amelynek köszönhetően a Szabó Jenő-emlékváltó tiszteletbeli tagjává avanzsált. Az elismerések mellé ajándékcsomag is járt, amellyel Faniszló József és a búvárúszók egykori klubelnöke szerette volna leróni tiszteletét a kitüntetett előtt.

Az ajándékokon túl egy kellemes kötelesség is hárul Daka Anettre, hiszen a váltó tagjaival ő fogja kiválasztani az elismerés jövő évi gazdáját.

– Nagyon örülök, hogy elsőként én érdemeltem ki a vándorserleget – nyilatkozta szűkszavúan az ifjúsági magyar bajnok.

 

GYULAI HÍRLAP • 2017. július 12. 11:00
Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)