Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fürdővárosi szolgáltatókat díjazott a Gyulahús Kft.

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2017. július 11. 13:25
Fürdővárosi szolgáltatókat díjazott a Gyulahús Kft.
A közös játék eredményeképp több turista vásárolt a helyi hústermékekből

Különleges városi játékot hirdetett június első napjától a Gyulahús Kft. a helyi szolgáltatók és szállásadók között. Azok a helyi vállalkozások, amelyek a legtöbb vásárlót küldik a húsüzem Béke sugárúti mintaboltjába, minden hónapban ajándékcsomagot kapnak a szervezőktől.

____Eredeti-IMG_6728.JPG

Ajándékcsomagot kaptak a júniusi forduló győztesei

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Gila Éva, a Gyulahús Kft. marketingmenedzsere 

A játék első fordulója július 11-én zárult le. Az erre a napra meghirdetett díjátadón kiderült: a szórólapos játékon ezúttal három lelkes vállalkozás végzett fej fej mellett. Az Aqua és a Corvin Hotel csapata, a Várfürdő Panzió és a gyulai kisvonat dolgozói csaknem egyenlő számú vendéget küldtek a gyulai húsboltba, így mindhárman első helyre kerültek a játék júniusi fordulójában.

Gila Éva, a Gyulahús Kft. marketingmenedzsere lapunknak elmondta: a kampánynak köszönhetően a vásárlók sem távoztak üres kézzel a mintaboltból, hiszen ha 2500 forint felett vásároltak, akkor emblémázott gyulai fakanalat kaptak ajándékba. Hozzátette: a kihívás a nyár végéig tart, és minden hónapban elismerik majd a leglelkesebb szolgáltatókat.

A játék szórólapja 

Pikóné Tóth Henriett, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. képviseletében azt hangsúlyozta, hogy a játék kiválóan kigondolt promóció is, hiszen a Gyulára látogatók elégedettségét növelheti, méghozzá az ajándékozás által.

– A vendégek jellemzően bármilyen kisebb és nagyobb ajándéknak örülnek, és hazatérve remélhetőleg hírét viszik a fürdőváros szépségeinek – tette hozzá a szakember.

Az esemény díjazottjai örömmel fogadták az elismerést. Bozó András fontosnak tartotta elmondani, hogy a játékban örömmel vettek részt, hiszen szívesen népszerűsítik a gyulai termékeket. Hozzátette: a vállalkozások számára is fontos és előnyös lehet egy ilyen fajta promócióban való részvétel.

A Gyulahús Kft. mintaboltjának játéka a következő hetekben tovább folytatódik. A kuponnal rendelkező és 2500 forint fölött vásárló látogatók minden egyes vásárlás alkalmával ajándék fakanállal térhetnek haza.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)