Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bemutatták a Renault Zoét és a Renault Koleost

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2017. június 30. 08:15
Bemutatták a Renault Zoét és a Renault Koleost
Az új autókat a békéscsabai márkaszalonban leplezték le a nagyközönség előtt

Nagy érdeklődés mellett mutatták be a Renault két új modelljét szerdán a Meszlényi-Autó Kft. békéscsabai szalonjában. A jelenlévők a helyszínen akár ki is próbálhatták a márka Nyugat-Európában már jól ismert, Magyarországon azonban eddig még nem forgalmazott elektromos autóját, a Zoét és megújult, felső kategóriás szabadidő-autóját, a Koleost.

A Zoe leleplezése az autószalonban 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Meszlényi György, a Meszlényi-Autó Kft. tulajdonosa köszöntőjében felidézte: 23 évvel ezelőtt, 1994-ben kezdték el a Renault-autók forgalmazását. Mint fogalmazott, büszkék az azóta eltelt időszakra, hiszen a folyamatos fejlesztések révén kibővült a tevékenységi körük, és Békés megye legnagyobb forgalommal bíró márkacsoportjává váltak. Hozzátette: a Meszlényi-Autó Kft. jelenleg nyolc autómárka képviseletét látja el a térségben.  

 

Meszlényi György

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Kiemelte: forgalmunknak csaknem kétharmada a Renault- és a Dacia-autók értékesítéséből származik. Hangsúlyozta továbbá, hogy szervizük ugyancsak a legnagyobb forgalmú és kapacitású a térségben. Ez havonta mintegy háromezer munkaórát és átlagban négyszáz műszaki vizsgát jelent – fűzte hozzá.

A két új modellt Lengyel Zsolt, a Renault Hungária Kft. értékesítési igazgatója mutatta be. Elöljáróban elmondta: két éven belül a márka valamennyi magyarországi szalonja megújul külsőleg, a komplexumok a Renault Forma–1-es autóinak a színeit öltik magukra. Aláhúzta: a márka termékpalettája a legfiatalabb Európában.

 

Lengyel Zsolt

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Hangsúlyozta: a Zoe két éve – forgalomba hozása óta – a legkeresettebb elektromos autó a kontinensen. Mint ismertette, a modell akár 400 kilométert is képes megtenni egy feltöltéssel. Arról is beszélt, hogy az elektromos kocsik jóval környezetkímélőbbek és csöndesebbek, mint a dízel-, illetve a benzinüzemű autók, és a fenntartási költségük is alacsonyabb.

A Renault új, nagyméretű városi terepjárója, a Koleos a márka valamennyi innovációjával rendelkezik – ecsetelte a szakember. Elmondta: a 130 lóerős SUV indulóára 8 millió forint. 

 

Az új Koleos 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)